Vystupoval
Vianočné Závesné Opony Couplet s Vzor Santa Claus Darček Banner na Stenu, Dvere Vianočný Večierok
0 Recenzie Produktov
€11.28
€7.10
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w7738

SAL99 Vianočné Dverí Visí Banner Vianoce, Santa Claus Snehuliak Verandu Prihláste sa pre Vonkajšie Vnútorné Vonkajšie Domov SAL99

Popis:

Funkcie:

Slávnostná Vianočná Výzdoba: Vytvoriť radostnú a živej atmosfére s našimi Vianočné Závesné Opony Couplet, Vianočné Červená Koberčeky Banner Výzdoba a Vianočné Dvere Zavesenie Zástavy.Tieto sviatočné ozdoby budú okamžite premeniť váš domov do winter wonderland.

Pútavý Dizajn: Naše Vianoce, Santa Claus Snehuliak Verandu Znak, s Vzor Santa Claus Darček Banner a Veselé Vianoce Dovolenku Dekorácie Prívesok funkciu nádherné a očarujúce vzory, ktoré budú zachytávať pozornosť všetkých.Šírenie dovolenku fandiť a urobiť vyhlásenie s týmito oko-lov dekorácie.

Univerzálny, Vnútorné/Vonkajšie Použitie: Určený pre vnútorné i vonkajšie použitie, naše Vianočné ozdoby sú ideálne pre zdobenie svojho domu, na dvore, alebo účastník konania.Zavesiť ich na steny, dvere, alebo verandu, aby sa okamžite zvýšiť slávnostnú atmosféru.

Trvanlivé a Odolné proti Poveternostným vplyvom: Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, naše Vianočné ozdoby sú konštruované tak, aby vydržali rôznych poveternostných podmienkach.Či už je to dážď, sneh, alebo vietor, tieto dekorácie zostanú nedotknuté a naďalej prinášať rok čo rok.

Jednoduchá Inštalácia: Naše Vianočné dekorácie sú určené pre bezproblémovú inštaláciu.Jednoducho zavesiť ich pomocou priloženého háčiky alebo reťazce, a ste pripravení vychutnať sviatočný duch.Žiadne komplikované nastavenia alebo nástroje, ktoré sú potrebné.

Špecifikácia:

Materiál: 100D polyesterovej tkaniny

Veľkosť: 30*180 cm

Poznámky: Prosím, aby mierne odchýlky vo veľkosti vzhľadom na ručné meranie a osvetlenie vo fotografii môže viesť k rozdielom vo farbe, ako v reálnom.

Balenie Obsahuje:

1 Sada Vianočné Závesné Bannery

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Handričku