Vystupoval
1Set Solárne Svetlá Pre Outdoor Ip65 Solárne Záhradné Osvetlenie Monitor Svetlá LED Solárne Pozornosti Vonkajšie Cesta Dvore Chodník ABS+PC
0 Recenzie Produktov
€22.92
€18.57
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w7652

Vitajte Na Mojom Obchode

Energeticky úsporné a automatické ZAPNUTIE/VYPNUTIE: plne poháňaný slnečnou energiou, potrebné žiadne káble, žiadne elektrinu.Vybavené rekonštruovaných solárny panel a výkonné batérie, solárneho vonkajšie svetlo má vysokú mieru konverzie až 22%, tak, že iba 6-8 hodín, úplne nabite.Solárne osvetlenie pre vonkajšie záhradné automaticky zapnú pri súmraku a vypína na úsvite.

2-v-1 inštalácia: LED solárne mimo pozornosti je jednoduchá inštalácia, s 2 možnosti montáže: 1: Umiestniť solárne záhradné osvetlenie, pre vonkajšie použitie v teréne pre osvetlenie ciest a krajiny. 2. Použiť priložené skrutky na upevnenie solárnych miest na vonkajšej strane steny ako nástenné svietidlo.Svetlo hlavu má 90° vertikálne nastaviteľný uhol na zahrnutie rôznych smeroch slnečné svetlo a osvetlenie smeroch.

Farba:čierna

Materiál:ABS+PC

Veľkosť:31 x 14 x 9 CM

Obsah Balenia:

1 x slnečné svetlo

1 pack x skrutky

1 x anglický manuál

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Je Žiarovky Zahrnuté : Áno
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Certifikácia : ŽIADNE
  • Názov Značky : FGHGF