Vystupoval
Vianočný Adventný Kalendár Plný Darčeka 24 Dní Časovač DIY Prázdne Políčko Snowflake Candy Box Prekvapenie Darčeky Pre Deti, Chlapci Dievčatá
0 Recenzie Produktov
€38.50
€19.25
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w7580

Odrážky:

1.Časovač Zábava: Tieto adventný kalendár boxy sú ideálne pre 24 dní časovač aktivity.Môžete naplniť ich lotérie gule, dekorácie gule, alebo iné predmety podľa vášho výberu.

2.Variabilné Použitie: Aby každú príležitosť špeciálne s našimi všestranný adventný kalendár okná.Použiť ich pre školy, ceny, vyznamenania, alebo zapôsobiť kolegami na podnikanie alebo doma.

3.Jednoduché Použitie: Zažiť radosť z námahy organizácie s našimi Adventný Kalendár Políčka Na Vyplnenie.Užite si plynulé a jednoduché vyhľadávanie položiek s jasnými zárezy a punkcia-priateľský dizajn.

4.Montáž Rozmanité Miesta: Zažiť radosť z prázdnin s našou Adventný Kalendár Políčka Na Vyplnenie.Tieto boxy sú navrhnuté tak, aby dokonale v každej domácnosti alebo firmy a sú vynikajúci spôsob, ako priniesť veľa zábavy pre svojich blízkych alebo kolegov.

5.Skvelý Darček pre každú Príležitosť: Tieto adventný kalendár boxy sú ideálne pre narodeniny, sviatky alebo akékoľvek iné špeciálne deň.Môžete vyplniť ich a vyjadriť svoju lásku a starostlivosť pre svoju rodinu a priateľov.

Hľadáte zábavu a slávnostné spôsob, ako odpočítavanie na Vianoce?Tieto šikovné škatule zmestí všetko od lotérie gule a dekorácie gule na niečo, prosím, s pre priateľov a rodinu.Jasné zárezy a jednoduchý dizajn, náš advent boxy sú ideálne pre všetkých domov.Plus, robia skvelý darček pre každého, kto miluje prázdnin!

Špecifikácia:

Názov: Adventný Kalendár Políčka Na Vyplnenie

Materiál: 350 g bieleho kartónu + high-definition laminované film

Funkcie: jasné, farebné vzory, jasné, odsadenie, ľahký-k-otvorené

Balenie Zoznam:

1* Vianočné Odpočítavanie Kalendár Box

Poznámka:

Tento produkt prichádza na prázdne políčko a vyžaduje miesto dar seba.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Podpora : veľkoobchod/dropshipping
  • CN : Guangdong
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : TOPATY
  • Číslo Modelu : Adventný Kalendár Políčka Na Vyplnenie
  • Tému Vzor : Kvet
  • Materiál : non-tkané tkaniny, 350 g bieleho kartónu + high-definition laminované film