Nové
10pcs Nové Pôvodné Relé G5Q-14 5VDC G5Q-14 DC12V 24V
0 Recenzie Produktov
€8.41
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w72216

1. Spoločnosť má silnú marketingovú sieť, ktorá môže poskytnúť používateľov s rôznymi série zahraničných slávnej značky komponentov a energetických zariadení, ako aj vyhľadávanie produktov, ktoré sú menej populárne, resp. ukončené.Či je to elektronika závodov, výskumného ústavu, alebo distribútorovi, môžete nájsť to, čo potrebujete.Naša spoločnosť má IC oddelenie a tranzistor oddelenie, ktoré dokáže poskytnúť zákazníkom komplexné profesionálne objednávky a dodanie všetkých elektronických komponentov, ktoré potrebujú.

Obchodný Účel: Originálne a autentické produkty, zaručenú kvalitu, on-time dodávky, a výborné ceny.

2. Aby sa zabránilo poškodeniu alebo strate tovaru počas prepravy, prosím, starostlivo skontrolujte, či tovaru po prijatí a nie prihláste sa pre nich, ak sa vyskytnú problémy!Dostať do kontaktu so mnou, akonáhle je to možné a spolupracujú na riešení problému.Nie zvýšiť problém nedostatočného množstva alebo nesprávne zásielky po podpise pre dodanie.Ďakujeme za spoluprácu!

3. V prípade, ak kupujúci nemôže použitie výrobku po ich obdržaní, alebo z iných dôvodov, prosím, nedávajte negatívne alebo pozitívne preskúmať priamo, bez toho, že nás budete kontaktovať.

Dobré meno, nie je ľahké vyhrať, a sme vážim si to veľmi pekne a dúfam, že sa dostane vaše pochopenie a podporu.

Naša spoločnosť sa hlási k podnikateľskej filozofie malé zisky a rýchly predaj a celým srdcom poskytuje komplexné služby pre našich zákazníkov.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : G5Q-14 5VDC
  • G5Q-14 24VDC : G5Q-14 12V DC