Vystupoval
Baseball Čiapky Na Ochranu Pred Slnkom Vonkajšie
0 Recenzie Produktov
€5.03
€3.98
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w6676

FS99 Slnečné Clony Klobúk pre Ženy Nastaviteľné Camping FS99

Položka Špecifikácia:

Funkcie:

Pohodlné & Robustný: športové clonu klobúky sú vyrobené z polyesteru materiálom, ktorý je pohodlný a ľahký na nosenie, nie je ľahké slabnúť a fray, silný a dlhotrvajúci; S mäkké absorpčné čelenka, slnko športové clonu klobúky môžu mať hlavu v suchu a pohode po výkone.

Zaťahovacie Športové Clonu Klobúky: Tam sú rôzne farby športové slnečná clona čiapky pre vás na výber, aby vyhovoval vašim potrebám, ktorý umožňuje nosiť chvostom, aby ste v pohode na horúce dni; atletický clonu čiapky prijať zdvíhateľnej návrhy na zvýšenie oblasti ochrany proti slnku, čo je užitočné a štýlové.

Dobrá Ochrana pred Slnkom: široké-brimmed dizajn na oboch stranách atletický clonu klobúk môže pekne udržať vašu pokožku pred horúcim slnkom, keď robíte športy v prírode, poskytovanie tvári s komplexnú ochranu.

Viacnásobné Použitie: ľahké a rýchle suché klobúk s dutým top nie squeeze hlavy, hodí sa pre mnohých účesov, vhodný pre outdoorové aktivity ako tenis, golf, jogging, beh, chôdza a tak ďalej; Sladký darček pre rodinu a priateľov, na narodeniny, letné strany, atď.

Nastaviteľná Veľkosť: prázdne top UV ochrany hat funkcie nastaviteľný elastický remienok pre pohodlné nosenie na hlave, chrániť pred slnkom, tieto nastaviteľné ženy clonu čiapky budú udržiavať odlesky z očí, a vyzerať naozaj cool, zatiaľ čo robí šport.

Špecifikácie:

Kategória produktov: Prázdne cylinder

Platné Pohlavie: Žena

štýl: Všetky-

Tkanie Metóda: Osnovné pletenie

Produkt Materiál: Polyester pletené

Produkt Head Obvod: 52-56 cm

Produkt Okraj: 10 cm

Poznámky:

1. Vzhľadom na účinky svetla a streľba uhol, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb je znázornené na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky.Ďakujeme za pochopenie!Balenie Obsahuje:

1 * Klobúk

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa objednávky, prosím, zachovajte pokoj a kontaktujte nás najskôr, dáme vám uspokojenie odpoveď.Pretože vaša podpora je našou hnacou silou.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Polyester
  • Oddelenie Meno : Dospelý
  • Pohlavie : Ženy
  • Platné Sezóny : Leto
  • Funkcia : Ochrana proti slnku
  • Platné Scény : Vonku