Vystupoval
Umývanie Auta Uterák Rýchle Sušenie Automatické Čistenie Extra Mäkkou Handričkou Vysoká Absorpcia Vody Na Umývanie Auta Príslušenstvo Automobilov Detaily
0 Recenzie Produktov
€8.09
€4.04
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w6263

Odrážky:

1.Dvojité Bočné Funkcie: vysoko-kvalitné faux materiálu na strane odstraňuje škvrny a vysuší povrch, zatiaľ čo coral fleece na druhej strane schne rýchlejšie a absorbuje viac vody.Ideálny pre obe utieranie a sušenie, tento všestranný uterák je potrebné mať pre všetky majiteľ auta.

2.Jemné a Účinné: Tieto sušenie uterákov pre autá môžete čistiť malé alebo ťažko prístupných oblastí bez toho, aby došlo k akémukoľvek poškodeniu laku.Môžete jednoducho čistiť pomocou tejto uterák pridaním čistiaceho prostriedku a vody.

3.Ochranné Riešenie: Chrániť vaše auto to, že povrch bez námahy, zatiaľ čo odstránenie vodné škvrny, mastnotu a ťažké škvrny s našimi sušenie uterákov.Žiadne ďalšie škrabance alebo značky pozadu!

4.Rozsah použitia: Tieto sušenie uterákov pre autá môžu byť použité na čistenie interiéru a exteriéru vášho auta, alebo ako ideálny ruky uterák okolo domu.Taktiež môžu byť použité na čistenie okien, podláh, a jedál.

5.Ľahké Čistenie: Vhodné pre stroj na pranie a sušenie, naše uteráky sú ako ľahko čistiteľné a odolné.S tvrdý syntetických vlákien, oni si vydržať časté použitie a udržať ich kvalitu, poskytuje spoľahlivé auto sušenie výkon.

Toto auto sušenie uterák je vyrobený z faux materiálu a coral fleece, zabezpečiť, žiadne škrabance na vašom vozidle.Uterák môže efektívne čistiť malé alebo ťažko prístupných oblastí a môže byť tiež použitý na čistenie okien, podláh, a jedál.Vhodný na strojové umývanie a sušenie, tento uterák je dlhotrvajúci a praktické pre všetky vaše auto čistiace potreby.

Špecifikácia:

Typ Položky: Auto Čistenie Uterák

Produkt materiál: koža+ coral velvet

Veľkosť produktu: 30*60 cm/11.81*23.62 palcov, 30*40 cm/11.81*15.75 palcov

Použitie: Utrite do vášho auta, odstráňte nečistoty a absorbovať vodu

Balenie Zoznam:

Umývanie auta uteráky*1

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Druh : Multifunkčné Uterák
  • veľkosť : 30 x 40 x 1cm
  • Pôvod : Kontinentálna Čína