Prenosné 4-v-1 lekárske Šijacie Podložky 4 Typické Zubné Šijacie Pad pre Sestru
0 Recenzie Produktov
€14.42
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w6184

Funkcie:

OOTDTY

Táto zubná šijacie podložka je špeciálne navrhnutý pre zubné šijacie školenia.Skvelé pre rôzne zubné šijacie praxe, a tiež pre iných kože a svalov šijacie školenia.Kompaktná veľkosť, husté, ale ľahký, opakovane použiteľný, prenosný od vášho bytu do triedy, a ľahko vykonať, šitie praxi alebo demonštračné kdekoľvek, keď je to potrebné.

Môže byť použitý pre zubné šijacie pratice, vstrekovanie školenia, infúzie školenia, transfúziu krvi a kože šijacie školenia, odstránenie stehov školenia a ďalšie rôzne rany, šijacie praxi.S neustále cvičiť, budete sa dobre pripravené a istotu pri uvádzaní stehy na skutočný pacienta.

Prijíma kvality a potravín-silikónu materiál, non-páchnuce, non-jedovaté, opakovane, ľudskej kože-ako deisgn.Veľmi realistické, pripravuje študentov na reálny scenár.

Táto zubná šijacie practice pad simulujú reálne zubné kože, s cieľom poskytnúť najlepší ľudského tkaniva simulácia je to možné.Zubné suturing plesní, má viacero rán na ponuku odrôd šitie postupov.

Dokonalý zubná suturing šijacie forma pre študentov z rôznych úrovniach, lekári, vzdelávacie demonštrácia a viac.Základné šijacie praxi súpravy, ktoré môžu precvičiť suturing zručnosti a šijacia technika.

Špecifikácie:

Farba: Farbu Kože

Materiál: Silikón

Veľkosť: Cca. 12x17.5 cm/4.72x6.88in

Hmotnosť: Cca. 330g

Balenie Obsahuje:

1 Kus 4-v-1 lekárske Suturing Pad

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Predmet : Lekárske Vedy