Vystupoval
Hliníkové Multi-Pozíciou Rebrík s Kolesami, 300 kg Hmotnosť Hodnotenie, 17 STÔP
0 Recenzie Produktov
€619.01
€309.50
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w61352

1. Všestranný a adaptabilné: multi-pozície rebrík bez námahy transformuje do rôznych konfiguráciách, vrátane A-frame, rozšírenie, stojan-a-plank, 90-stupňový uhol, a schodisko.Poskytuje flexibilitu pre rôzne úlohy a pracovné prostredia.

2. Rozšírené bezpečnostné prvky: rebrík je vybavený veľké gumené nohy a non-slip kroky, dáva vám istotu a pokoj pri práci vo výškach.

3. Rýchle a jednoduché úpravy: Závesov Zámok nastavovacie umožňujú rýchle zmeny rebríka do rôznych konfiguráciách.Či už potrebujete, ak chcete zmeniť výšku alebo uhol, tieto pohodlné poistných udalostí, aby bolo jednoduché prispôsobenie rebríka, aby vyhovovali vašim špecifickým potrebám.

4. Pohodlné mobility: kolesá, aby preprave rebrík medzi pracovných miest vietor napriek svojej hmotnosti.Môžete ľahko manévrovať to bez kmeňa alebo nepríjemností, vám ušetrí čas a námahu pri pohybe z jednej úlohy do druhej.

5. Robustné a spoľahlivé: S Typu IA hodnotenie tomto rebríčku je navrhnutá držať maximálnou hmotnosťou kapacitou 300 libier (136 kg).Môžete sa spoľahnúť, robustná konštrukcia a spoľahlivý výkon, zabezpečenie vašej bezpečnosti a pokoj pri práci vo výškach.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : DONGRAN