Vystupoval
Dvere Okna Tesniace Pásy Vetru Zvukotesné Počasie Stripping Samolepiace Prachotesný Tesniace Pásy Praktické Domov Hardvéru
0 Recenzie Produktov
€5.29
€2.64
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w60796

Funkcie:

*Vynikajúce nepremokavá, vetru, a anti-aging vlastnosti: Toto casement tesniaci pás je navrhnutý tak, aby poskytujú vynikajúcu ochranu proti vode, vetru a starnutia.Účinne tesnenia žiadne medzery alebo priestory, zabezpečuje tesné a odolné tesnenie.

*Ľahko rezať a inštalácia, nie je potrebné pre profesionálne nástroje: Inštaláciou tejto dvere šev zvukovej izolácie a čelné sklo hubky pás je vietor.To môže byť ľahko odrezať na požadovanú dĺžku s pravidelným domácnosť nožnice a nevyžaduje žiadne dodatočné nástroje alebo odbornosť.

*Zabrániť znečistený od prachu medzi posuvné dvere alebo casement: špeciálne navrhnutý štruktúra tohto pásy vytvorí bariéru, ktorá zabraňuje hromadeniu prachu a trosiek medzi posuvné dvere alebo casement, udržať svoj životný priestor čisté a bezprašné.

*Zníženie mimo hluku a zabuchla posuvné dvere: rozlúčiť sa hlučnom poruchy a zabuchla dvere.Tento pás je vytvorený s cieľom efektívne znížiť mimo hluku a minimalizovať vplyv posuvné dvere, vytvorenie kľudnejšie a pohodlnejšie prostredia v miestnosti.

*Odolať dážď a studený vietor, zabezpečenie čistejšieho a teplejšie prostredie: S vynikajúcim dážď a studený vietor odpor, tento pás pôsobí ako štít, ktorý chráni váš obývací priestor od prvkov.Vytvára čistejšie a teplejšie prostredie, zabezpečiť vaše pohodlie a pohodu.

Poznámka: za predpokladu, popis obsahuje viac ako päť bodov, ale ja som zahrnuté piatich najviac relevantné a dôležité body.

Špecifikácie:

*Názov Produktu:Tesniaci Pás

*Materiál:hubky + viskóza + papier

*Veľkosť:šírka 1,5 cm * dĺžka 2 m * výška 1 cm, šírka 3 cm * dĺžka 2 m * výška 1 cm

*Farba:čierna

Obsah Balenia:

* Zoznam 1:1 * Tesniace pásky (3)

* Zoznam 2: 2 * Tesniace pásky (1,5 cm)

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína