Vystupoval
Nižšie Chrbta Okamžitú Úľavu Nižší Pás Podporu Priedušný Bedrový Zábal Účinné Bedrová Podpora Späť Pripraviť Stabilné A
0 Recenzie Produktov
€5.33
€3.73
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w60367

Navrhnutý tak, aby účinne zmierniť nepohodlie v dolnej časti chrbta, kĺbov a zabrániť pás zranenia, táto podpora sa zmestí do pása, krivky pre maximálne pohodlie.Sa vám bude páčiť, a vaši priatelia budú príliš!

Špecifikácia:

Názov produktu: Ortézy Dolnej časti Chrbta

Hmotnosť výrobku: (cca.)200g

Veľkosť produktu: (cca.)10*113 cm/3.94*44.49 palcov

Produkt Materiál: Vysoko kvalitné vlákna

Balenie Zoznam:

Dolnej Časti Chrbta Výstuha * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Svalové Fanúšikov: Oživiť svoj pás s našimi dolnej časti chrbta rovnátka, ktoré účinne zmierňuje nepríjemné pocity v dolnej časti chrbta, kĺbov.Jeho ergonomický dizajn a podpora sval vám umožní cítiť sa dobre a udržiavať správne držanie tela pri práci, výkone, alebo na odpočinok.

2.Enhanced Protection: Cez rozšírené dvojité lisovania pás technológie, tento Dolnej časti Chrbta Rovnátka prináša aj podporu, stabilitu a optimálne rovnomerný tlak na prevenciu zranení a zmierniť nepohodlie v dolnej časti chrbta.

3.Mimoriadny Komfort: všetky Skúsenosti-deň úľavu a optimálnu podporu pre dolnú časť chrbta s našimi bedrových podpory ortézy.Navrhnuté s priedušná a pohodlné vlákien, toto rovnátka hodí prirodzené krivky vášho pása bez sprísnenie alebo posuvné.

4.Pozor na Detaily: Naše Dolnej časti Chrbta Ortézy zabezpečuje žiadne trhliny alebo trhaniu, vďaka jeho vynikajúce spracovanie.Produkt, ktorý venuje maximálnu pozornosť na detaily, budete radi, ako pohodlný a podporná naše Bedrovej Pásu Podpora je.Získajte bezkonkurenčné dizajn v zadnej výstuže.

5.Úžasný Darček: Prinesie pohodlie a úľava pre vašich blízkych s týmto nastaviteľné dolnej časti chrbta výstuže.Ideálny pre rodiny, priateľov a milovníkov, pomáha zlepšiť držanie tela a podporujú hojenie.Tento pás podpora pásu je ideálny darček, ktorý pomáha nepohodlie-zadarmo na bývanie pre každú príležitosť, vrátane narodeniny, Vianoce, alebo len preto, že.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Platné Ľudí : Deti
  • Vek : Vyššie 13
  • Pôvod : Kontinentálna Čína