Vystupoval
2024 nástenný Kalendár Self-disciplína Plán Planner List Drevený nástenný Kalendár Ročné Týždenný Plánovač Do Zoznamu Agendy 2024
0 Recenzie Produktov
€18.93
€9.66
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w6025

Kupujúci je ukázať:

Zásielky:

1)Zadajte číslo objednávky a www.venoloil.sk vyberie najlacnejší spôsob dopravy pre vás.

2)Môžeme nie uistite sa, že dodacia lehota,ako existuje mnoho faktorov, ktoré sú mimo našej kontroly na prepravu, dúfam, že by ste mohli láskavo pochopiť.Za normálnych okolností, to bude trvať približne 2 až 4 Týždne leteckou poštou, 5-20 dní od expresnej prepravy.

3)Všetky položky sú posielame do 5 dní po platobný proces je dokončený, a takmer položky canbiando vyslať s 48 hodín.

Spätná väzba:

1)Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba bude v našich silách, vrátiť slúžiace pre vás.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám svoju pozitívnu spätnú väzbu.Váš názor bude veľmi ocenil a nám pomôže, aby sme vám lepšie slúžili.

2)Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, kontaktujte nás pred odoslaním negatívna spätná väzba.Raz je problém uviesť, že všetky naše štáby budú snažiť čo najlepšie, aby vám pomohol von z vyskytol problém.Ďakujeme za pochopenie.

3)skontrolujte si Prosím neotvárajte spor, alebo nechať negatívnej spätnej väzby, bez hovorí k nám , budeme odpovedať všetkým našim zákazníkom a vyriešiť problém, ktorý máte, sa stretol.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Feature2 : 2024 nástenný kalendár
  • Feature4 : Program 2024
  • Feature3 : To do list
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Feature1 : Odpočítavanie Kalendár