Vystupoval
Solárne String Svetlá 136 LED Rozprávkových Svetiel S Diaľkovým Nepremokavé Solárne Sľub, Farba Svetlo Pre Záhradné Vianočný Dekor 20M Trvanlivé
0 Recenzie Produktov
€69.41
€37.48
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w60149

Solárne String Svetlá 136 LED Rozprávkových Svetiel S Diaľkovým Nepremokavé Solárne Sľub, Farba Svetlo Pre Záhradné Vianočný Dekor 20M Odolné 1. Kvalitné slnečné altánok svetlá: vybavená sofistikované a 180 stupňov nastaviteľný monokryštalické silicon solar panel plus vstavané 2400MA nabíjateľné batérie, ktoré môžu byť účtované bez zásuvky a vodiče.Pri postavený v NiMH batérie šetrí dostatok slnečnej energie v priebehu dňa, reťazec sa svetlá automaticky prácu pre asi 40 hodín v noci.

2. IP 44 vodotesný: Solárny víla svetlo je vyrobené z pevných materiálov a má IP44 nepremokavé funkciu.Táto funkcia umožňuje pracovať nepretržite 365 dní a je vhodný pre vonkajšie použitie, vytvára príjemnú atmosféru pre nádvoria, trávnik a stan.

3. Energeticky úsporné led svetlá: dlhý reťazec with136 super jasné led žiarovky, ktoré pracujú na solárnu energiu, môže ušetriť elektrickú energiu a peniaze, ktoré umožnia svoj život do praxe pojem trvalo udržateľný rozvoj a zlepšenie kvality života.To môže byť ešte dotkol bezpečne po pracuje na nejaký čas, ktorý je šetrný výrobok.

4. Multifunkčné svetelné režimy:Diaľkové ovládanie/časovanie/stmievanie inteligentné diaľkové ovládanie pohodlnejšie, diaľkové ovládanie načasovanie 4/6/8H. 11function farbu meniace sa svetelné režimy môžu splniť všetky vaše požiadavky pre rôzne svetlá.

5. Široko používané: Tieto vonkajšie balkón svetlá sú ideálna dekorácia pre terasa, pergola, bistro, záhrade, paluba, gril, dáždnik, večera, narodeniny,Vianoce, Nový Rok party a ďalšie.

Názov produktu:indukčný 11 funkcia farby solárne biela kolo loptu svetlo

Žiarovka farba:teplá/farby

Nepremokavé trieda:IP44

Prívesok meno:2.0 OD biele okrúhle korálky

Špecifikácia výrobku:20 metrov 136 svetlá

Žiarovka rozteč:15 cm

Solárny panel špecifikácie:2.4 w

Kapacita batérie 5V/470mA18650-3,7 V/2400MAH

Solárny panel špecifikácia:5V/470MA (PET laminát)

Čas nabíjania:slnečná 6 hodín, USB, 3 hodiny

Načasovanie function:Načasovanie 6H, diaľkové ovládanie načasovanie 4/6/8H

Ostatné funkcie:power displej, režim displej

Farba:White & Black

Materiál:PVC+ABS

Obsah Balenia:

1 x Solárny Panel

1 x Spike

1 x Solárna String Rozprávkových Svetiel

1 x Diaľkové ovládanie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Je Žiarovky Zahrnuté : Áno
  • Certifikácia : ŽIADNE
  • Pôvod : Kontinentálna Čína