Vystupoval
5/10/15/20Pcs Super Silné Neodýmu, Magnet na Chladničku Magnet Pushpin Bulík Thumbtack Magnetické Push Pin pre Chladnička Tabuľa
4 Recenzie Produktov
€6.85
€0.47
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w5705

5/10/15/20Pcs Super Silné Neodýmu, Magnet na Chladničku Magnet Pushpin Bulík Thumbtack Magnetické Push Pin pre Chladnička Tabuľa

Funkcie:

▲Veľké množstvo: balíček obsahuje veľké množstvo magnet thumbtack, čo je dosť pre vás zavesiť fotky na stenách alebo na nástenke.

▲Praktický dizajn: magnetické pushpin môže obrátiť takmer žiadne, sadrokartón, bbs, väčšina remeselné materiály do magnetický povrch, vhodný aj pre vás zavesiť, plagáty, fotografie a kresby, bez poškodenia ich s otvormi alebo pásky, môže byť ľahko odstránená z stenu alebo na nástenke v ruke a presunutý na iné miesto alebo uložené pre budúce použitie.

▲Jednoduché použitie: magnet thumbtack je jednoduché použitie bez privretiu alebo strkal prsty, stačí, aby sa zasadila base pripináčika do steny po ruke, a potom vložte svoj plagát alebo foto cez základ pripináčika, potom pomocou hornej magnet na zavesenie vášho položky.

▲Kvality materiálu: magnet pushpin je vyrobená z , dajú sa použiť pre mnoho krát, dosť silný, aby zavesiť plagáty alebo fotografie, a preto, že nechcete spadnúť ľahko.

▲Široké použitie: magnetické pushpin je vhodný na kancelárie alebo triede, tabuľa, suché stieracie rada pre vaše poznámky, mapy, kalendár, fotka alebo plagát.

Špecifikácia:

▲Materiál: Neodýmu, železo, bór magnet

Balenie obsahuje:

▲5/10/15/20Pcs x pushpin

Hromadné objednávanie a priamych zásielok sú vítané.

Pre priamych zásielok, môžeme tovar poslať na vašich zákazníkov

Pred nákupom si, prosím, prečítajte si tento článok pozorne znížiť nedorozumenia a pomôž nám rásť spolu.

1. Môžeme zabezpečiť, že naše výrobky sú starostlivo skontrolovať pred zásielky.

2. Ak ste naliehavo potrebné, ak sa nemôžete trpezlivo čakať na Čína Post vzduchu balík, zvoľte si, prosím, expresné dodávky.Ak vyberiete možnosť "Čína Príspevok Air Mail", používa sa pri preprave je oneskorený.Prosím, nenesú žiadnu náhrady alebo spory, ale sme radi, aby vám pomohol rozšíriť čas spracovania svojej objednávky.

3. Všetky výrobky môžu byť použité pri platbe.Zvyčajne, budeme poskytovať svoje číslo zásielky do 24 hodín a poslať balík do 48 hodín.Po balík je zaslaná, nebudeme môcť ovládať.Vysoko závislé na medzinárodnej prepravy, úprimne dúfam, že sa vám môže trpezlivo čakať.Ak existuje akékoľvek oneskorenie, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol a dajte nám vedieť.

4. Ak váš nákup ochrany čas beží, prosím, kontaktujte nás, pomôžeme vám rozšíriť ochranu čas.

5. Naše výrobky a obaly nebude obsahovať žiadne propagačné informácie súbory.

6. Ak máte ďalšie otázky alebo požiadavky, prosím, dajte mi vedieť a ja vám pomôžem a riešiť vaše ďalšie požiadavky

O spätnú väzbu

Udržujeme vysokú úroveň dokonalosti a snažiť sa dosiahnuť 100% spokojnosť zákazníka.Spätná väzba je veľmi dôležitá.Žiadame vás, kontaktujte nás okamžite, pred tým, než nás neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu tak, aby sme mohli vyriešiť váš problém uspokojivo.

4 Recenzie na tento produkt

Hosťovské - 2024-01-19:

Kúpil som si ich niekoľkokrát, pretože som naozaj páčili. Aj keď sú malé, sú krásne silné magnety

Hosťovské - 2023-12-23:

Sú silnejší, než som si predstavoval, že by bolo!!!

Hosťovské - 2023-10-03:

Nagyon super, tökéletes méret cetlik rögzitésére

Hosťovské - 2023-12-21:

Páčilo sa mi natoľko, že som okamžite kúpiť iný súbor

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Trvalé
  • Tvar : Stick
  • Číslo Modelu : Magnetické Pushpin
  • Kompozitné : Neodýmu Magnet
  • S Otvormi : No
  • Aplikácia : Priemyselné Magnet