Vystupoval
Ručné Zošívačka Trvalé Základy 20 List Kapacita Knihy Kanalizácie, Ručné Kovové Škatúľ Stroj Office
0 Recenzie Produktov
€14.23
€9.82
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w56569

1. Premium Kvalita: Vyrobené z vysoko kvalitného kovu, tento ručné zošívačka je určený na trvalé a dlhodobé, zabezpečuje spoľahlivý výkon pre všetky vaše sponkovacie potreby.

2. Pohodlné, Veľkosť: S jeho kompaktná veľkosť 16*7.5*2.8 cm/6.3*2*1.1 palec, to zošívačka je prenosný a ľahko prenosný, takže je ideálny pre použitie v úrade, škole alebo na cestách.

3. Efektívne Zošívanie: Hrajú papiera hĺbka 40 mm, tento zošívačka bezpečne naviazať až 20 listov 80 g kopírovací papier, poskytuje čistý a profesionálny vzhľad vašich dokumentov.

4. Všestranné Použitie: Tento zošívačka je vhodný pre širokú škálu záväzné úlohy, takže je ideálny pre osobné aj profesionálne použitie.To zvládne záväzný maximálny počet 150 listov, zabezpečenie, môžete riešiť aj veľké projekty s ľahkosťou.

5. Elegantný Dizajn: So štýlovým čierna farba, tento zošívačka nielen vykonáva dobre, ale tiež dodáva dotyk sofistikovanosti do vášho pracovného priestoru.Jeho elegantný a moderný dizajn bude dopĺňať akýkoľvek úrad dekor. 100% Nový a Vysoko Kvalitné

Typ:Základy Ručné Zošívačka

Veľkosť:16*7.5*2.8 cm/6.3*2*1.1 palec

Farba:Čierna

Materiál:Kov

Funkcia: papier hĺbka môže dosiahnuť 40 mm, s maximálnou záväzné 20 listov 80 g kopírovací papier a záväzný maximálny počet 150 listov

Balenie obsahuje: 1 ks Zošívačka

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3mm veľkosť erroers vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína