Vystupoval
3-6Month Baby Girl Foto Rekvizity Košieľka Šaty Čipky Kvet hlavový most Foto Vybavy 0
0 Recenzie Produktov
€9.35
€5.14
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w5448

Funkcie:

OOTDTY

Dieťa Foto Rekvizity Súbor: Naše dieťa fotografie rekvizity obsahuje 2ks, 1x kvet hlavový most, 1x ok šaty, priedušný materiál, ktorý pohodlné pre dieťa nosenie, vhodné pre novorodencov alebo vyššie je použiteľné.

Priateľská Novorodenca Foto Oblečenie: dieťa fotografie rekvizity vyhovovali používať jedinečný dizajn a nízka hypoallergenics priedušný materiál, foto kostým je potrebné čistiť ručne umyť, aby sa zabránilo poškodeniu alebo viac-stretch, sušené vzduchom na dlho posledné vystúpenie.

Multi-Účel Dieťa Foto Rekvizity: aj Napriek tomu, foto rekvizity, princezná oblečenie vzťahujú aj na rôzne príležitosti, baby sprcha strany, rodné strany, a mesačné oslava strany atď.Dobre šaty vaše dieťa dievča vziať skvelé fotografie, uložiť poklad moment a zdieľať vaše dieťa rastu s priateľmi a rodinou.

Univerzálna Veľkosť: novorodenca foto oblečenie použiť elegantný tylu oka dizajn pre novorodencov fotografovať, šetrné k vášmu pleť novorodenca a jednoduché šaty, univerzálna veľkosť vhodné pre 3-6month dievčatká.

Vybraný Materiál: baby foto oblečenie, používajte kvalifikovaný oka materiálu, nie je ľahké haly, obaľovanie odolný, anti-statické, s dobrými výkonmi a vysoko elastický zlepšiť nosenie skúsenosti.

Špecifikácie:

Rozmer výrobku: Ako obrázky zobrazené

Materiál: Mesh

Farba: Červená/Modrá/Zelená/Ružová/Pink Rose/GrassGreen/Khaki/Šedá/Žltá/Biela

Vhodný Vek: 3-6month dieťa dievčatá

Balenie Obsahuje:

1x Kvet hlavový most

1x ok Šaty

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pohlavie : žena
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : BX0D2SS317541
  • Vekové Rozpätie : 0-6m