Vystupoval
Ošetrovateľstvo Perá 12pcs Zábavné DIY Perá S Sťažovať Citácie Vianočný Večierok Office Podporuje Neslušné Slovo Denne Pen Set Pre Ženy, Mužov
0 Recenzie Produktov
€17.11
€8.56
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w53943

Naše odznak perá pre zdravotné sestry majú krásny vzhľad a odolné kovové telo, zabezpečenie žiadny atrament rozbitie.K dispozícii v bielej, ružovej, modrej, zelenej a viac, tieto perá aby pre perfektný darček na každú príležitosť - či už sú to narodeniny, výročie, Halloween, alebo Vianoce.

Funkcie:

Názov výrobku: 12 perá nastaviť

Produkt materiál: kov

Veľkosť produktu: 14x1x1cm jednotného/5.51x0.39x0.39 palcov

Nastaviť veľkosť: 12x20x2cm/4.72x7.87x0.79 cm

Čistá hmotnosť: 216g

Brutto hmotnosť: 220g

Balenie výrobkov: Pearl taška balenie

Poštovné veľkosť: 12x20x2cm/4.72x7.87x0.79 cm

Zoznam:

1 nastavte x sestra pen set(12Pcs)

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Roztomilý vzhľad: Ukáž svoj obdiv pre zdravotné sestry s týmto úžasné sestra pen set, ktorý obsahuje kópiu Sestier' Prísahu a štyri perá v žiarivých farbách.Každé pero je ozdobené roztomilý sestra karikatúry, takže je vhodný pre zamestnancov, alebo každý, kto miluje ošetrovateľstvo téma.

2.Hladké Písanie Skúsenosti: kvalitné olejové farby, naša zdravotná sestra nastavenie pera zaručuje hladké písanie bez atramentu poškodenie alebo papier penetrácia, robiť poznámky jasný a čistý.

3.Ľahký a odolný: Naša zdravotná sestra pero sada funkcií kovové telo pre dlhú životnosť a ergonomický dizajn, ktorý zabraňuje prst únava.Komfortná rukoväť zaručuje hladké písanie, čo je ideálnou voľbou pre dojčiace profesionálov, ktorí potrebujú spoľahlivý pero, ktoré je ľahký a kompaktný.

4.Multi-farebné možnosti: Naša zdravotná sestra pen set obsahuje početné multi-farebné možnosti, ktoré môžu byť priradené vašich požiadaviek alebo príležitosť, ktorá vám umožní prispôsobiť vaše ošetrovateľskej praxe.

5.Nádherný darček: Táto sestra pen set je dokonalý darček na narodeniny, výročie, Halloween, Vianoce, alebo iný dar-dávať príležitosti pre zdravotné sestry, lekári, alebo študentov, ktorí milujú nepredvídateľný, papiernictvo.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína