Vystupoval
Kompletné Háčkovanie Súprava Náhradných Pre Začiatočníkov,6 Ks Háčkovanie Črepníkové Kvety Auta S Krok-Za-Krokom Návod Video Tutoriály
0 Recenzie Produktov
€14.91
€10.89
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w5382

ÚPLNÝ ZAČIATOČNÍK HÁČKOVANIE AUTA: Tento červený črepníkové rastliny sada obsahuje: plastový obojstrannú *1(náhodné farby, neakceptujú zadaný farba), 2,5 mm plastová rukoväť háčkovanie hák *1(náhodné farby, neakceptujú zadaný farba), plastové malé pin *5(náhodné farby, neakceptujú zadaný farba), tupý veľké oko ihly * 1, hnedé a červené veľký závit *1, zelené, žlté a biele malé závitom *1, plnka bavlna *1 a pomoc pokyny a brožúr.

DIY Crafting: Ak sa chcete naučiť nové remeselnú zručnosť, tento Kompletný Háčkovanie Súprava pre Začiatočníkov je ideálny pre vás.Môžete jednoducho sledovať papier pokyny a video tutoriály vytvoriť kompletné črepníkové rastliny.Užite si zábavu robiť handwork s rodinou a priateľmi, a použiť priadza, aby roztomilý črepníkové rastliny, a budete mať šťastie a pocit úspechu.

6 KS Črepníkové Rastliny: Tento zalievanie textílie nastavenie môžete urobiť 6 rôznych črepníkové kvety: daisy, ruža, tulipán, konvalinka, klinček.Začiatočníkov a pokročilých ľudia môžu urobiť.

VYSOKO KVALITNÉ VLNA: Ponúkame súbor DIY háčkovanie nástroj sady pre začiatočníkov, a každý súbor materiálov balenie má dostatok materiálov.A ponúkame kvalitné vlny, ktorá sa dá zarobiť viac, jemná a troch-dimenzionální hotové kvety.Môžete tiež dostať kreatívne a používať háčkovanie nástroje pliesť viac roztomilý tvary.

IDEÁLNY DARČEK: Tento háčkovanie set je skvelý darček pre všetkých vekových kategórií, tieto črepníkové textílie môžu zdobiť obývacia izba a pracovňa, a môže byť tiež použitý ako dekorácia na stôl a vo vnútri auta.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:akryl vlákien

Obsah Balenia:

1 nastavte x Háčkovanie Súpravy

1 x anglický manuál

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína