Vystupoval
Push Typ Gél Perá 6 KS Santa Claus Gél Perá, Písacie potreby Narodeniny Vianočný Darček Tlač Perá, kancelárske potreby Školské potreby Pre
0 Recenzie Produktov
€6.66
€3.34
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w53176

Popis

Vianočné Gél Perá mať jasné hrubé a tenké čiary pre hladké písanie.To môže byť použitý ako podpis pero a môže byť skvelý darček pre spolužiakov, priateľov a učiteľov.

Špecifikácie

Názov: Vianoce Gél Perá

Materiál: PP

Veľkosť: cca 14.5 cm/5.7 palcový

Hmotnosť: cca 100g

Množstvo: 6pcs

Balenie zoznam

Vianočné Gél Perá*6

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rozsiahle Pouţiť: Vianočné Gél Perá Súbor môže byť použitý pre poznámky písanie, kreslenie, písanie, podpisovanie a kaligrafie.Píše pohodlne a jasne.

2.Flexibilné Písanie: ergonomický dizajn poskytuje príjemné a pohodlné písanie skúsenosti.Roller atramentové perá prietok rovnomerne s jasnými hrubé a tenké čiary.

3.Stlačte Typ Dizajn: Vianočné Písanie Nastavenie Pera 0,5 mm hrot.Toto je efektívny a kompaktný.Stlačte typ dizajn je vhodné chrániť nib.

4.Klasický Dizajn: Push Typ Guľôčkové Pero môže byť použitý ako Vianočné dekorácie pridať slávnostnú atmosféru.Je navrhnutý s 6 klasické Vianočné vzory, ako Santa, Snehuliak, a Vianočný Sob.

5.Prázdninový Darček: Písanie Gélové Pero Sada môže byť skvelý darček pre spolužiakov, priateľov a učiteľov.Toto funguje aj ako podpis pero.To môže sprevádzať ich stráviť šťastné a veselé Vianoce.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Vianočné Gél Perá Nastaviť