Vystupoval
Komoda s 2 dverami a 3 zásuvkami, ratan Sonoma dub, nastaviteľné police, masívneho dreva nohy, pre obývacia izba, spálňa
0 Recenzie Produktov
€264.01
€132.01
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w5214

Tento produkt sa dodáva z Nemecka a dodacia lehota do krajín EÚ je 10-23 dní, resp.

Izolácie proti prachu:Ratan wicker zásuvky frontoch.V porovnaní s dutým prútia, tento model má ďalšie prachu bariéru za prútia, ktoré predlžuje životnosť výrobku a udržuje prach zo zásuvky, čo každodenné čistenie pracovať jednoduchšie.

Premium Materiál : Vysoko-kvalitných materiálov, chrániť vás z chemických pachy, a produkt je pripravený na použitie po montáž.Na pribrala verzia dosky materiál v kombinácii s masívneho borovicového dreva nohy výrazne zvyšujú stabilitu produktu a správne zmontované kabinetu nebude zakolísania.

Výškovo nastaviteľné police: S jeho 3 priestranné šuplíky na stred strany.Otočné dvere vľavo a vpravo, ktoré v sebe skrýva výškovo nastaviteľné police, ktoré rozdeľuje k dispozícii priestor do dvoch premenných oddelení, a ponúka dostatok úložného priestoru pre práčovňa, šperky a iné náradie. 6 cm medzi hornou a dolnou úpravu.

Hravý dizajn s množstvom detailov: zahnuté prípade s jeho zaoblené nohy zdôrazňuje tvar a dizajn výrobku.Toto kontrastné vzťah je charakteristický reinterpretation classic.Na rozdiel od masívneho dreva farby, dub obilia na povrchu výrobku, zachováva pôvodnú krásu dreva, obilia a eliminuje nedokonalosti pôvodného dreva.Nie len to, ísť sa dokonale komody z našej kolekcie, ale tiež to môže stáť na vlastných nohách.

S Rebounder:dvere otvorí alebo zatvorí s jednoduchého, čo eliminuje potrebu pre rukoväte.Push-to-open mechanizmus tiež umožňuje jednoduché použitie a znižuje hluk.

Podrobné spracovanie

Vysoko kvalitné kovové koľajnice sú pripojené na zásuvkách, ktoré zabezpečia, aby zásuvky na bielizník bežať veľmi ľahko.

vysoká kvalita

Vysoko kvalitné drevo materiál, vynikajúce závlačky, všetko je pre pohodlné používanie skúsenosti.Farba informácie: Prosím, vezmite na vedomie, že farby on-line obrazy položky na úvodnom monitor sa môžu odchýliť od pôvodného farebných tónov.

Jednoduchá montáž a čistenie

Pre každodennú údržbu, všetko, čo musíte urobiť, je utrieť vlhkou handričkou.Podrobné pokyny a potrebné nástroje, ktoré sú súčasťou balenia.Výrobok je najlepšie nainštalovať 2 osoby.

Rozmery H82/W120/D40 cm vo Vnútri rozmery zásuvky H11/W32/D33.5 cm

Materiál masívne drevo + ratan wicker + dtd rukoväť kovov

Čistá/Hrubá Hmotnosť 41 /43.3 KG Farba Dub

Svetlá výška 20 cm Položka Dvere príborníky so zarážkou

Nosnosť stola 50 KG, nosnosť zásuvky 10 KG

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • CN : Sečuan
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Úložné Zásuvky