Vystupoval
Jasné, Baliacej Pásky Pásky Dávkovač, Ťažkých Balenie Pásky, Náplne Pre Prepravné Balenie Mailing
0 Recenzie Produktov
€18.51
€14.81
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w50195

Jasné, baliacej Pásky Pásky Dávkovač, Ťažkých Balenie Pásky, Náplne Pre Prepravné Balenie Mailing VALUE PACK: Toto balenie obsahuje 3 rožky tesniace pásky a automat, každá rolka má 55 metrov pásky a je 1.88 centimetrov široký.S celkovou dĺžkou 165 metrov (495 nohy), je to ekonomicky výhodné riešenie pre všetkých obalov a tesniace projektov.

VALUE PACK: Toto balenie obsahuje 6 kotúčoch tesniace pásky a automat, každá rolka má 55 metrov pásky a je 1.88 centimetrov široký.S celkovou dĺžkou 330 metrov (990 m), je ekonomické riešenie pre všetky obaly a tesniace projektov.

[Kvalitné Lepidlo]Pomocou silné BOPP akrylátové lepidlo, lepenie je silný a dlhotrvajúci.To si zachováva svoje priľnavé vlastnosti podľa rôznych podmienok, zabezpečenie dlhodobej spoľahlivosti a zlepenia.

VYNIKAJÚCU TRVANLIVOSŤ: Na 2.7 mils hrubé, táto doprava páska ponúka vynikajúcu húževnatosť a odolnosť.Je vysoko odolný voči slzy a rozdelí, takže je Ideálny pre všeobecné priemyselné obaly a krabice s hmotnosťou až 55 libier.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE: Pre štandardné prenosné stojany s jadrom priemerom 3 cm a šírka 2 cm.Odolná páska sa ľahko trhať a šupy a platí rýchlo a efektívne bez potrebné ďalšie nástroje.

[Širokú škálu použitia]vhodný nielen pre sklad použitie, ale tiež vhodné pre domáce, priemyselné a kancelárske prostredie.Vhodné pre utesnenie, balenie, opravu, označovanie a dekorácie na zaistenie bezpečnosti a integrity položky počas prepravy.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:plast

Obsah Balenia:

1 nastavte x ťažkých pásky dávkovač

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína