Vystupoval
2 KS Solárny Panel Montážne Háčiky Solárny Panel Držiak Pre Balkónové Zábradlie, Pre FV Modulu
0 Recenzie Produktov
€21.62
€12.97
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w5016

2 KS Solárny Panel Montážne Háčiky Solárny Panel Držiak Pre Balkónové Zábradlie, Pre FV Modulu

[Jednoduchá inštalácia]solárny panel držiak balkón je jednoduchý na montáž.Háčiky sú skrutkované na existujúce otvory modulov.Moduly môžu byť potom zavesiť na balkón a zabezpečené cez ďalšiu skrutku proti visí von znova.Dodávané oceľové laná bezpečné moduly na balkón, tak, že e.g.vo veterných moduly nezačínajú flutter.

[Nehrdzavejúcej ocele solárne balkón držiak]držiak balkón elektrárne zábradlie háčik sa používa pre rámovanie solárne panely.

[Robustný materiál]balkón elektrárne držiak balkónové zábradlie použitie nerezovej ocele a je odolný voči korózii pre dlhú životnosť.Bez ohľadu na počasie, tieto balkón elektrárne, zapínanie na balkón môžete vytvoriť silné spojenie medzi modulov.

[Univerzálny kompatibilita]držiteľ solarmodul balkónové zábradlie je kompatibilný s pre rôzne solárne moduly a fotovoltaických systémov, takže je univerzálne voľbou pre rôzne aplikácie

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

farba: Strieborná

Obsah Balenia:

2 x háčiky

4 x oceľové laná

1 nastavte x príslušenstvo

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • DIY Dodávky : ELEKTRICKÉ
  • Pôvod : Kontinentálna Čína