Vystupoval
Koleno BracesCompression bandáž na Koleno Úľavu od Bolesti, Rukáv Menisku Trhať ACL Artritídy, Bolesti Kĺbov Zranenia Recovery
0 Recenzie Produktov
€18.73
€10.30
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w48491

O tejto položky

S SUCHÝ zips, POPRUHY, ktoré VIAC podporuje:Kolenné ortézy elastické tlak pásu a nastaviteľné Suchým zipsom dizajn, voľne nastaviť najvhodnejšie pre vaše tesnosť, takže koleno kompresný rukáv sa dá lepšie upevnená na kolená.Koleno traky pre bolesti kolena je viac stabilný a kompresia ako iné podobné produkty.Účinne zabrániť menisku trhať, kmeň, podvrtnutie, zmierniť ACL, LCL, MCL, zmierniť tendinitis a kolená bolesť artritídy.

KOLENO ÚĽAVU od BOLESTI ROBIŤ CVIČENIA JEDNODUCHŠIE: kolenné ortézy s bočné stabilizátory má trvalý kompresie,v otvorené jabĺčko oblasti, lekárske gél slučky je vložená.Dvojité špirálové kovových prúžkov skryté na oboch stranách bandáž na koleno bolesti sú mäkké a pružné, ktoré poskytuje dostatok kompresie a podpora kolena.Aurrako koleno, ortézy s bočné stabilizátory má trvalý kompresie skutočne stabilizovať koleno pre acl alebo menisku slzy.

PRIEDUŠNÁ TKANINY MATERIÁL:Kolenný Chránič Traky sú vyrobené z rozšírené neoprénová materiálu.Vnútorná tkanina je v priamom kontakte s pokožkou.Vonkajšie perforáciu absorbuje pot a dýcha voľne, aby sa zabránilo nepríjemné kožné ochorenia.Môžete získať podporu v každodenných aktivitách po celý deň, či už je to šport, prechádzky,kolenné ortézy pre vypracovanie je tiež ideálnou voľbou pre ľudí, po chirurgickom zákroku alebo státie alebo chôdza na dlhú dobu.

HRUBÁ A HUSTO TKANÉ: Kolenné ortézy pre Menisku Trhať materiál s extrémne pútavý dizajn vložené.Hornej a dolnej časti sú obrúbené, aby sa zabránilo rozstrapkaniu prostredníctvom nosenie.Tam je manželská vlnoviek non slip materiálu vo vnútri hornej pásmo, aby sa zabránilo zložená z pošmyknutia.

Ako si vybrať správnu veľkosť?Ultra koleno elite muži ženy majú 6 veľkostiach pre všetkých.Prosím zmerajte si veľkosť, pred nákupom.Vezmite prosím na vedomie: ①Keep vaše nohy vertikálne a nemusíte ohýbať kolená; ②Measure obvod stehna 4 palce (10 cm) nad stredom koleno; ③Find zodpovedajúce veľkosti na Veľkosti Grafu.S: 11.5"-12.4" / M: 12.4"-13.2" / L: 13.2"-14.75" / XL: 15.14"-17.1"/2XL:17.1"-19.87"/3XL:19.87"-22.6".Ak veľkosť nie je vhodné,prosím, kontaktujte nás prvý náhradu.

Prečo si vybrať koleno kompresný rukáv? ✔ Elastické tlak pásu a nastaviteľné Suchým zipsom konštrukcia: voľne nastaviť najvhodnejšie pre vaše tesnosť, tak, aby koleno, ortézy môže byť lepšie upevnená na kolená.✔ S Jar podporu a Silikónové tesnenie efektívnejšie ✔ Vnútornej štruktúry: mäkká a jemná, dokonale montáž vašu pokožku, absorbuje pot a vďaka čomu sa budete cítiť čisté a pohodlné. ✔Profesionálne Knee Brace: Lekárske Triedy Úľavu od Bolesti, Zranenia Obnovy a zabrániť úrazu.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Vek : Vyššie 13, Dospelý