Vystupoval
10 Pack Valcové Dvere, Uzávery Dvere Sa Zastaví, Podlahy, Dvere Stop Moderné Dekoratívne Gumový Nárazník Na Spodnej Alebo Hornej Časti Dverí
0 Recenzie Produktov
€39.00
€30.03
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w4707

10 Pack Valcové Dvere, Uzávery Dvere sa Zastaví, Podlahy, Dvere Stop Moderné Dekoratívne Gumový Nárazník Na Spodnej Alebo Hornej Časti Dverí DVERE ZÁTKOU: Podlahy, dvere, uzáver je vyrobený z nerezovej ocele a kvalitnej gumy, oteruvzdorné, môže odolať denne poškriabaniu, korózii a zhoršuje.Obchodné dvere zastaviť má mini veľkosť, ktorá môže chrániť dvere bez ovplyvnenia uhla otvorenia dverí.

Tieto dvere zastaviť, je úžasné.To je dosť vysoký dvere nechceli, jednoducho otvorte nad dverami zastaviť ešte nie je príliš vysoká tak, aby vyzerať hlúpo.A to vyzerať klasicky, je to v jedálni.Montáž príspevok je to super, dobre navrhnutý malý prístroj--a to je pevný ako skala a presne na jednotku, ak sa žiadosti a dizajn sú to, čo hľadáte.

Pokoj a Pohodlie: Stop hluk z zabuchla dvere a na Ochranu proti Poškodeniu Steny & Dverí Rukoväť

Jednoduchá inštalácia bez Vŕtania - Používať obojstrannú pásku, lepidlo, aby sa dvere bez vŕtania, chrániť vaše dvere a steny pred poškodením.Môže byť inštalované vertikálne k zemi.

Široký Rozsah použitia: heavy-duty dvere zastaví sú vhodné pre domácnosti, kancelárie, komerčné a priemyselné aplikácie a sú ideálnym riešením, ak chcete zastaviť dvere od biť nábytok alebo steny.

veľkosť: 60 mm vysoký

Materiál: nehrdzavejúca oceľ + guma

farba: čierna+strieborná

Obsah Balenia:

10 x Dvere Zátky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Kov