Vystupoval
Multi-layer Súbor Taška Cartoon A4 Dokument Držiak na Zips Súbor Držiteľ fournitures scolaires
0 Recenzie Produktov
€3.48
€1.74
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w46899

Popis:

Vyrobené z vysoko kvalitných Oxford tkaniny tkaniny, tento súbor držiteľ je nielen pohodlné na dotyk, ale má tiež mäkkou textúrou, ktorá pridá nádych luxusu.Jeho prenosný dizajn umožňuje ľahko nosiť kamkoľvek idete, takže je ideálny pre študentov a odborníkov podobne.

Súbor držiteľ funkcie jednoduchý dizajn, vzhľad s očarujúce cartoon vzor dekorácie, pridanie zábavný a hravý prvok do vášho pracovného priestoru.S hladkým zips a odolná konštrukcia, môžete sa spoľahnúť, že vaše súbory a dokumenty budú bezpečne uložené.

Ale to, čo odlišuje náš súbor držiteľ od seba je jej double-layer priestor a veľkú kapacitu.Môžete ľahko klasifikovať a ukladať papiere, poznámkové bloky, perá a ďalšie náležitosti v organizovaným spôsobom.Žiadne ďalšie vyhľadávanie cez preplnený tašky alebo zásuvky!

Keď sa nepoužíva, jednoducho zrolovať súbor držiak pre jednoduché uskladnenie.Jej kompaktnej veľkosti je vhodné nekomplikovaná, v ruksaku alebo deliace priehradky.A s robustná konštrukcia, môžete sa spoľahnúť, že to vydrží každodenné opotrebenie.

Či už ste študent, hľadáte štýlový spôsob, ako udržať svoje školské potreby organizuje alebo profesionálny potrebujú prenosné súbor držiak na stretnutia, na cestách, náš súbor držiteľ je ideálnou voľbou.

Položka Názov: Súbor Držiteľ

Materiál: Oxford Handričkou

Vlastnosti: Multi-layer, Kreslené, Prenosné, Hladké Zips

Veľkosť Detaily:

L: 34 cm/13.39", W: 24,5 cm/9.65" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Súboru Držiteľ

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína