Vystupoval
V zime Teplý Klobúk Dieťa Ucho Práv Klobúk, Šatku Mäkké Dieťa Kapoty Šatka pre Chlapca, Dievča Novorodenca Háčkovanie Pletené Klobúk
0 Recenzie Produktov
€4.44
€2.89
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w4688

Funkcie:

OOTDTY

Aby sa deti v teple a štýlový s týmto univerzálny detský klobúk, šatku.Vyrobené z pletený materiál, je mäkké a pohodlné.Ideálne pre jesenné a zimné oblečenie.

Tento klobúk, šál funkcie farebné tlačidlá, pridáva nádych zábavy pre vaše dieťa vyzerať.Návrhy uľahčuje nosenie a pohodlné pre rodičov.

Určený pre deti, tento klobúk, šál je vhodný pre široké deti.Či sa hrá vonku, chodiť do školy, alebo na cestách, to ich udrží v teple pri pridávaní módne ich oblečenie.

Vhodné pre zimné outdoorové aktivity, školské dni a rodinné výlety, tento klobúk, šatku zaisťuje, že vaše dieťa pobytov v teple na chladné počasie.Je potrebné mať príslušenstvo pre každý rodič hľadá, aby ich deti pohodlné a štýlové.

Dať vaše dieťa dar teplo a módy s týmto integrované dieťa klobúk, šatku.Jeho priedušná a windproof vzory poskytuje komfort, zatiaľ čo farby a hravé tlačidiel, aby bolo standout príslušenstva.Ideálne pre každú príležitosť, tento klobúk, šatka bude držať vaše dieťa hľadáte štýlový celú sezónu.

Špecifikácie:

Materiál: Vlna

Odporúča Hlavu Obvod: Cca. 45-52/17.72-20.47 v

Farba: Žltá Zelená Ružová Modrá Svetlo Modrá Začervenanie

Balenie Obsahuje:

1x Dieťa Klobúk, Šatku

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Názov Značky : RtopR
  • CN : Zhejiang
  • Materiál : Vlna
  • Pôvod : Kontinentálna Čína