Vystupoval
Držiak Pre Auto Fľašu S Vodou Auto Holderfor Nápojových Fliaš Flexibilné A Nastaviteľné Univerzálne Autosedačky Držiak
0 Recenzie Produktov
€24.84
€9.19
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w447450

Aby čo najviac z vášho držiaky s našimi Držiak Expander.Naše horného držiaka adaptéra môže byť nahradený s dvoma, poskytuje dostatok priestoru pre vaše nápoje.Anti-slip držiak spodnej časti zaisťuje, že vaše nápoje zostanú bezpečne na svojom mieste medzi sedadlo a stredovej konzoly.Plus, je to úplne vodotesný chrániť vaše auto v interiéri.

Špecifikácia:

Meno: Auto Držiak Expander

Platné Kanvica Priemer: Menej ako 3,7 v/9.5 cm

Produkt Hrubá Hmotnosť: cca 0.38 kg

Veľkosť balenia: o 14.1x104x104cm/5.55x40.94x40.94 cm

Balenie Zoznam:

1* Auto Držiak Expander

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolný Výkon: Naše auto držiak expander ponúka vysoko kvalitný materiál, ktorý sa môže pochváliť teplo-odolný, úplne vodotesný a pružné vlastnosti.Jeho sila nesie ťažký náklad kapacity, bezpečne montáž široký rozsah pohár a fľašu veľkosti.Okrem toho, jeho kvalita umožňuje jednoduché čistenie a dlhodobé použitie.

2.Inovovaný Podpora: Naše Auto Držiak Expander poskytuje stabilnejšie podporu nápojov poháre a fľaše s hubky pad-naplnený pohár prílohu a anti-slip držiak dolnej časti.Nainštalujte ho na požadované miesto pre non-sklzu, hluk-bez skúseností.

3.Široký Rozsah použitia: Naše auto držiak expander poskytuje novú úroveň pohodlia s jeho schopnosť držať obe veľké a malé poháre.Jeho nastaviteľné otváranie a všestranný dizajn, ktorý je ideálny pre ukladanie nápoje a občerstvenie, rovnako ako mobilné telefóny a iné drobné predmety.

4.Smart Pohodlie: Naše auto držiak expander sa môže pochváliť rotujúce základňa pre ukladanie dva nápoje, sans akejkoľvek veľkosti obmedzenia.Navyše, oba držiaky voľne otáčať o 360°, ponúka vylepšené pohodlie pri prístupe svoje nápoje.

5.Vylepšená Bezpečnosť Jazdy: Naše Auto Držiak Expander zaručuje vašu bezpečnosť jazdy pri zachovaní telefón a kreditná karta secure.Žiadne ďalšie vynechané položky alebo stratené karty medzi sedadlami.Je vhodná pre väčšinu modelov a ušetriť nespočetné množstvo hodín frustrácie.Nemusíte ísť autom bez neho.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína