Vystupoval
2 ks Uzamykateľné Cross Bar Crossbars Cargo Strešné Nosiče Pasuje Na Mercedes Benz GLA H247 2020-2023
0 Recenzie Produktov
€176.65
€167.81
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w437914

1.Popis Produktu

【Našou Prednosťou] vyzýva Tyče vyrobené z vysoko kvalitné hliník, základná nohy sú vyrobené z vysoko kvalitného plastu.Sú nízka hmotnosť, jednoduchá inštalácia a demontovať.Max nosnosť je 220lbs (100 kg).

【Pozornosť & Obutie] vyzýva nákladu batožiny crossbars strešný nosič vhodný pre kompatibilné s Mercedes Benz GLA H247 2020-2023 ,Skontrolujte, bude to nosenie vášho vozidla na zabezpečenie riadneho fit každé vozidlo, prečítajte si popis.

【Jednoduchá montáž a Menej Šumu Vetra] vyzýva Jednoduchá montáž & odstrániť v priebehu niekoľkých minút.žiadne vŕtanie, rezanie je potrebné.Zefektívniť kvapka vody dizajn, účinne znižujú odpor vzduchu & hluku.

【Funkciu] vyzýva Skvelé riešenie ak máte nadrozmerné predmety, ktoré potrebujete k doprave, ako: kajaky, kanoe, batožiny, snowboardov, ski-servisov, lyže, bicykle, rybárske prúty a viac.

【Nastaviteľné Strešné Nosiče s Zámky] vyzýva dizajn nastaviteľné rukoväte, s cieľom prispôsobiť autá, vozidlá Suv zdvihol strešné bočné zábradlie.Zámok a kľúč povoliť strešný nosič mať funkcia proti krádeži, zvýšenie bezpečnosti.

2.Doprava Pripomienky

【 1] vyzýva 2KS Crossbars & Potrebné Nainštalovať príslušenstvo zahrnuté .

【 2] vyzýva Budeme posielať položky do 5 Dní po systém potvrdí kupujúceho platbu.

【 3] vyzýva, FedEx, DHL,TNT, Alebo UPS,5-7 pracovných dní na formálne poriadku, ale konkrétny čas dodania závisí od destinácie a tak ďalej.

3.Funkcia

Strešné nosiče sú najčastejšie používané pre self-jazdy na cestovanie.

Používa sa na strechy a strešné boxy rámy na prepravu cestovnej batožiny, zvýšiť vnútri priestoru auta, a môžete tiež vykonávať iné športové zariadenia .Napríklad Lyže, Bicykle, Plachetnice, atď., hrať dekoratívne a funkčné úlohu.

4.Návrat Politiky

Môžeme zaručiť vysokú kvalitu, a súhlasíte s tým, 1: 1 pre nahradiť vadný tovar.

5.Venovať Pozornosť

Vzhľadom na rozdiel medzi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky, ale garantujeme, že položka je presne ako na obrázku zobrazené.

V prípade akýchkoľvek problémov sa s nami, prosím, neváhajte a kontaktujte nás najskôr, my sa budeme snažiť riešiť problémy a poskytovať tie najlepšie služby.Boli by sme ocenili, ak nás môžete kontaktovať pred spätnú väzbu.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh Materiálu : Hliník
  • Položka Druh : Strešné Nosiče & Boxy