Vystupoval
Sneh, Škrabka Na Auto Multifunkčný Snehu Kefa Na Auto Sneh, Škrabka S Odnímateľnou Lopata Snow Ice Odstránenie Nástroje Pre Autá
0 Recenzie Produktov
€9.99
€5.00
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w4310

Pripravte sa na zimu s našimi odolné ľad škrabka!Odhadzovanie snehu bez času a úsilia nebolo nikdy jednoduchšie.Žiadne iné nástroje sú potrebné na stenu, takže je to na vás čaká, ak chcete použiť.Rozlúčiť sa stretáva s ľadom, aby to vec minulosti so spoľahlivým škrabkou.

Špecifikácie:

[Product name]: Auto Ľad Škrabka

[Produktu farba]: červená, modrá

[Produktu size]: približne 52*8.5 cm/20.47*3.35 palcov

[Produktu materiál]: PVC+nylon

[Čistá hmotnosť produktu]: približne 135 g

[Hrubá hmotnosť výrobku]: asi 150g

[Balík size]: (cca.)58*10 cm/22.83*3.94 palec

[Platné Model]: Universal

[Výrobku použite]: odstránenie snehu a ľadu odpratávanie.

Balenie zoznam:

1 * Sneh Lopata na Auto

Poznámka:

1. Obrázky produktov sú komprimované pre kompletné zobrazenie, ktoré sa môžu líšiť od skutočného rozsahu

2. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, môže byť mierne farebný rozdiel v fotky niektorých komodít, a farby sa budú vzťahovať na reálny objekt!

3. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Univerzálny Snehu: S týmto autom snehu štetcom, môžete škrípanie, otočka, a lopatou sneh z vášho čelného skla, okien a strechy bez námahy.Jeho multifunkčné použitie robí to musí mať nástroj na zimné jazdenie.Skúste to teraz!

2.Bez námahy Odhadzovanie Snehu: Jasné snehu bez toho, aby extra úsilie s týmto autom snehu štetcom.Vybavené ABS lopatu hlavu a ľadu kliešte, to vám umožní odstrániť aj najtvrdší snehu bez poškodenia vášho auta.

3.Široké Spektrum Aplikácií: Čo je výhodné pre seba dedusting alebo škrabanie, Sneh, Škrabka na Auto efektívne odstraňuje prach a vodu zo systému windows, a nie je potrebné ďalšie nástroje.

4.Jednoduchá Inštalácia: auto snehu kefa je dodávaný s konzoly, ktoré môžu byť ľahko nasadiť na vaše auto bez akýchkoľvek iných nástrojov.Môžete použiť jednoduché a ľahké, sneh, škrabka na auto odstrániť sneh a ľad z vášho čelného skla, okien a zrkadiel.

5.Dlhá životnosť Použitie: Pohodlné uchopenie a nie je ľahké zlomiť, Auto Škrabka Snehu Kefa je nádherný darček pre priateľov a rodinu, ergonomicky riešené rukoväti.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Položka Druh : Ľad Škrabka
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Položka Dĺžka : 52cm
  • Položka Šírka : 8.5cm
  • Položka Výška : 0.00inch
  • Druh Materiálu : PVC+Nylon
  • Položka Hmotnosť : 135g