Veľké Oká Plážová Taška Sandproof Nepremokavé Cestovné Plážová Taška Vonkajšie Tote Bag Nepremokavé Bazén Taška Veľká Kapacita Tote Bag Cestovanie
0 Recenzie Produktov
€8.66
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w42476

Pripravte sa na vašu ďalšiu pláž dobrodružstvo s naše priestranné Tote Plážová Taška.Šikovný dizajn zaručuje, že piesok nelepí sa vo vnútri.Len shake it jemne triasť z piesku.Ideálne pre pláž a cestovné skladovanie.S dostatkom priestoru na uloženie essentials, naša taška je ľahké nájsť a pohodlné nosenie.Ideálne pre dni strávenom na slnku.

Špecifikácia:

Názov: Veľké Oká Plážová Taška

Veľkosť: (cca.) 26*25*16 cm/10.24*9.84*6.3 v

Malé rozmery: (cca.) 26*20*16 cm/10.24*7.87*6.3 v

Balenie zoznam:

1 x Veľká Oka Plážová Taška

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Priestranný Oka Tote: S priestrannou oka dizajn, náš pláži tote umožňuje ľahko striasť piesku a udržať vlhké samostatné položky.Jeho ľahký a sklopný dizajn je prenosné, zatiaľ čo veľké veľkosti poskytuje dostatok priestoru pre všetky vaše pláži essentials.Ideálny aj ako kúpeľ v taške, a ušetrí od balenia piesku.

2.Spoločník na cesty: Mať tento elegantný Oka Pláži Tote s vami na vašu ďalšiu dovolenku!Ideálny pre pláži dní, bazén strany, a obchodné cesty, jeho priestranný a moderný dizajn, aby to musí mať príslušenstvo.Pobyt organizovaný a štýlové na cestách, s týmto všestranný a atraktívny tote po vašom boku.

3.Zabránenie Straty: S našou oka pláži tote, vaše cenné predmety budú vždy v bezpečí.Vysoká kapacita a bezpečné dizajn je ideálny pre ukladanie cestovanie, telocvični alebo každodenné essentials bez rizika náhodného pádu alebo strata.

4.Veľké Otvorenie: oka dizajn našich pláži tote prináša lepšie vetranie a priestranný otvor, ktorý umožňuje jednoduché položku vyhľadávanie a jasnú viditeľnosť, zabezpečenie, budete vždy nájsť to, čo potrebujete v okamihu.

5.Firma Podpora: Majte pláži výstroj stabilné a bezpečné s oka tote.Robustné konštrukcie a pohodlný ramenný popruh ponúknuť spoľahlivý spôsob, ako vykonávať svoje veci po ruke, alebo na ramene.Rozlúčiť sa nestabilná dobrý deň, tašky a starať-free beach výlety s týmto tote.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : nylon