Vystupoval
Folio Ochranné puzdro Auto Wake/Spánku Shockproof PU Kožené Trifold Stojan, Kryt Slim Skladací Stojan, Kryt na Oheň Tablet 10 2023
0 Recenzie Produktov
€18.20
€8.19
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w42332

PU Kožené Trifold Stojan, Kryt Auto Wake/Úsporný Skladací Stojan Folio Kryt Shockproof Ultra Slim Shell Stojan, Kryt pre Všetkých-Nové Amazon Fire HD 10 Tabletl (2023 vydanie)

Funkcia:

1.Precízne Remeselne: Naše PU kožené trifold stojan, obal na Amazon Fire HD 10 (2023 uvoľnenie, 13. generácie) 10.1-palcový tablet je navrhnutý s absolútnou presnosťou.Ultra-tenký dizajn zaisťuje, že váš tablet zachová štíhly profil bez pridania akejkoľvek nadváhy.

2.Vysoko-Kvalitný Materiál: Náš prípad tabletu je vytvorený pomocou odolná, mäkká PU kože na vonkajšej, a pieskované textúra PC hard shell, a ultra-fiber podšívka.Vode a prachu-free exteriér ponúka jemný dotyk a je príkladom vynikajúce spracovanie, zabezpečuje komplexnú ochranu pre váš tablet.

3.Plnú Ochranu: Naše ultra slim shell stojan, kryt, vyrobený z ohybného PU kože a pevného PC, poskytuje kvalitný a klasický vzhľad.Na stredne ťažké textúra ponúka pohodlné dotyk a chráni váš Kindle Fire HD 10 displej pred poškriabaním.Na pribrala rohu dizajn účinne vankúše otrasy a vibrácie, na zníženie škôd z pádov a rozšírenie tablet je trvanlivosť.

4.Tri-fold Stojan: Naše slim skladací stojan, kryt funkcie tri-fold stojan dizajn s tromi skladacie ramená.Tieto zbrane poskytuje stabilnú podporu v rôznych uhloch pre optimálne využitie.Vyberte si najpohodlnejší pohľad na činnosti, ako je sledovanie videa, čítanie knihy, alebo videohovory, uvoľňuje ruky pre iné úlohy.

5.Auto Wake/režim Spánku: S zabudovaný magnetický senzor alebo dotykový spínač, náš folio ochranné puzdro automaticky prepne tabletu do režimu spánku, keď je kryt zatvorený a prebudí sa až po otvorení.Tento automatický stand-by/aktivovať funkciu výrazne predlžuje tabletu výdrž batérie a pomáha na úsporu energie.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Aplikácia Notebook Veľkosti: 10.1

Typ: Ochranný Plášť/Skin

Materiál: PU

Funkcia: nepremokavé,Shockproof,Pokles odolnosti,Anti-Prach,Mäkký,Pevný

Štýl: Príležitostné

Vzor Typ: Tlač

Farba: čierna, tmavo zelená, hviezdne nebo, veľké oči, kvet marhule, žehlička veža, nový galaxy, malé farebné kôň, motýľ, graffiti (voliteľné)

Materiál: mäkká koža PU + hard shell PC

Spracovanie: Natieranie

Funkcie: Zosilnené rohy, aby sa zabránilo pádu, stredná tvrdosť a mäkkosť, všestrannú ochranu, 1:1 precízne otvor pozíciu, automatický sleep/wake up

Použiteľné modely: pre All-Nové Amazon Fire HD 10 Tabliet (13. Generácie, 2023 Vydanie)

Rozmery: 250x170x16mm

Hmotnosť: 230 g

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Prípad Tabletu

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Vzor Typ : Tlač
  • Materiál : PU
  • Číslo Modelu : Prípad Tabletu
  • Package : Áno
  • Aplikácia Notebook Veľkosť : 10.1"
  • Funkcia : nepremokavé, Shockproof, Pokles odporu, Protiprachový, Mäkké, PEVNÝ
  • Štýl : Príležitostné
  • Názov Značky : ALLOYSEED
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Ochranný Plášť/Skin