Z nehrdzavejúcej Ocele 2L/3L Príručka Klobása Plniaci Stroj Klobása Stuffer Klystír Stroj Obchodné alebo Domáce Použitie
0 Recenzie Produktov
€79.36
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w41771

Parametre

Model Č.: TG 2 L/CG 3L

Barel Priemer: 120mm

Barel Výška: 2 L/200 mm alebo 3L/230mm

Veľkosť produktu: 17*13*40 cm alebo 17*13*59 cm

Hmotnosť netto: 2 L/5 kg alebo 3L/6 kg

Naše Výrobné

Balenie A Dodávka

1. Obaja sme dúfam, že výrobky sú nepoškodené, keď ho dostanete, tak my sa uistite, že tovar je dôkladne zabalený.

2. Uistite sa prosím, vašu adresu a telefónne číslo je správne, môžeme posielať položky do 7 pracovných dní po platbe hotovo.

3. Väčšina krajín, dodacia lehota je 15-45 pracovných dní.Ale niektoré doprava tovaru môže byť oneskorené, pretože plošiny nešetrné zaobchádzanie, colné odkladu, dovozné clá, národnej politiky zákazníkov, vzdialených oblastiach, alebo akékoľvek iné okolnosti, ktoré sú mimo našej kontroly.Dúfam, že sa vám môže porozumieť a čakať, kým ho trpezlivo.

4. Prosím, láskavo poznámka ak zásielku príde na vaše miestne zvyky, budete možno musieť platiť daň a prevziať zásielku preč.Nenesieme clá a dovozné dane.Ak colné odbavenie zlyhá v dôsledku kupujúceho dôvodov a tovar sa vráti alebo zničená, nebudeme vám vrátenie peňazí.

5. Ak sa rozhodnete DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, pomôže vám usporiadať medzinárodné expresné dodávky a dodávky priamo na vašu adresu (dverí k dverám a služby), Ak je tovar dodaný kuriérom, kupujúci je len nutné platiť dane pri príchode.

Po-predajný Servis

Môžete sa tiež tešiť dobrý aftersale služby, keď objednávka je hotové.Zaručujeme, že všetky výrobky sú úplne originálne a nové.Stroj s 1 rok záruka, ak je niečo zle s ňou, prosím, kontaktujte nás bez váhania.Ak nie ste spokojní s našimi službami, dostanete otázky o tom, ako ovládať stroj, alebo ak je položka prišiel oneskorené, poškodený, časť zmeškali, prosím, kontaktujte nás on-line alebo Whatsapp ASAP.Budeme riešiť problém pre vás a snažte sa, aby ste spokojní.

Ďalšie viac, prosím, nenechávajte nízke hodnotenia, spätnú väzbu na náš účet, skôr ako dobré riešenie.Naopak, vaše veľkoryso 5 HVIEZDIČIEK pozitívna spätná väzba je obrovská motivácia pre nás.Nádej dostať vaše pochopenie!

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : FUWODA
  • Výkon (W) : 0
  • Napätie (V) : 0
  • Funkcia : Miešanie
  • Materiál : Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Číslo Modelu : TG2L/CG3L