Vystupoval
Silikónové Silikónové Auto Korálky Náhrdelník Ploché Požiaru Truck Tvarované Požiaru Truck Korálky Ploché Voľné Dištančné DIY Plavidlá
0 Recenzie Produktov
€4.86
€3.36
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w414201

Veľkosť: Každý silikónové dištančné perličiek opatrenia, 3 x 2.1 x 0.7 cm / 1.18 x 0.82 x 0.27"; hmotnosť: približne 3g; veľkosť otvoru: 2 / 0.07" v priemere.

Požiaru Truck Korálky: Tento balík obsahuje 10 požiarne vozidlo v tvare guľôčok, poskytuje celkom 10 kusov splniť rôzne požiadavky pre váš DIY projekty craft.

Materiál: Tieto kontaktné korálky sú vyrobené z vysoko kvalitného silikónového materiálu, zabezpečenie bezpečnosti a spoľahlivosti.Sú mäkké, ale pevné, a vyhýbanie sa na vyblednutie alebo nosenie.

DIY Fun: Tieto silikónové hlavná korálky ponúkajú nekonečné možnosti na vytváranie šperky, doplnky a nádherné ručné práce.Vychutnajte si kvalitný čas s rodinou a priateľmi, zatiaľ čo účasť v DIY projekty.

Široké použitie: Tieto silikónové auto korálky sú pre výrobu keychains, laná, náramky, náhrdelníky, náušnice, a závesné dekorácie, medzi ďalšie tvorivé využitie.materiál: Silikón

množstvo: 10Pcs

farba: Červená

veľkosť: 3x2.1x0.7 cm/1.18x0.8x0.27"

balenie obsahuje:10pcs požiaru truck tvarované korálky

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Silikónové
  • CN : Anhui