Vystupoval
Prenosný Mixér, Osobné Veľkosť Mixér Na Koktaily A Smoothies S 6 Čepeľ Mini Mixér 20 oz Domov,Cestovanie
0 Recenzie Produktov
€67.38
€33.68
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w40631

[Inovované Jedinečný 6-Blade Dizajn] Naše mixér je vybavený 6 ostré 304 nehrdzavejúca oceľ čepele, ktoré možno ľahko rozdrviť ľad, mráz ovocie a nie ľahko uviaznuť ako iné mixéry, a 20.000 ot. / min umožňuje čepele otočiť rýchlo, aby sa viac jemné vibrácie a smoothies.

[Blending Mode & Pulz Mode]na Jeden dotyk prevádzky robí tento cestovné-veľké mixér smoothie rýchle a jednoduché použitie, stačí kliknúť na tlačidlo napájania tlačidlo spustiť a dvakrát kliknite na položku ak chcete prepínať medzi pulz režimy.Mliečne koktaily, smoothies, pyré, ochutené omáčky alebo detská výživa sú k dispozícii.

[Prenosná & Ideálny Kapacita]S veľkou kapacitou 20 uncí (600 ml), táto šťava mixér má dostatok priestoru, aby sa dal ovocia, zeleniny a ľadu Námestí v ňom.Skrutka extra pohár veko, ideálny osobný veľkosť mixér vziať so sebou na výlety, športové a grilovanie.

[Type-C ℜady používať] odšťavovač má vstavané 2*2000mah 7.4 V batériou, ktorá má lepší rozsah, ako je bežné prenosné odšťavovačov.Typ-C nabíjací port, ktorý môžete nabíjať kedykoľvek cez notebook, desktop, power banky, alebo auto nabíjací port.Vhodné pre kuchyne, cestovanie, šport, piknik, atď.

[Zdravotného Materiálu a Bezpečnosť Ochrana] Integrované base, presnosť štruktúra má silnejšie nepremokavé výkon, nemusíte sa obávať o skrat spôsobený vniknutím vody.Na ručný mixér pohár telo je vyrobené z potravín-trieda AKO materiál, vysoká kvalita môže byť dôveryhodný.

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ + AKO

farba: White / Black

Obsah Balenia:

1 x Odšťavovač pohár

1 x USB kábel

1 x veko Pohára

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Názov Značky : Sokany
  • Kapacita (l) : 1L
  • Pôvod : Kontinentálna Čína