Vystupoval
Tarot Karty Úložné Puzdro Obrus Velvet Námestie Metatron Tašky Pre Tarot Karty Skladovanie Šperky Taška A Puzdro Vyrobené Zo Zamatu
1 Recenzie Produktov
€1.74
€0.68
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w4060

Tarot Karty Úložné Puzdro Obrus Velvet Námestie Metatron Tašky Pre Tarot Karty Skladovanie Šperky Taška A Puzdro Vyrobené Zo Zamatu

Odrážky:

1.Správnu Veľkosť: nežnej tarot rune taška má dve rôzne veľkosti, ktoré sú 8.07" x 7.87" a 7.87" x 4.72", môže obsahovať rôzne druhy položiek, aby sa vaše triviálne veci v poradí, a účinne predísť strate.

2.Vysoko Kvalitné Taška: Tieto Jewel tón velvet tašky sú vyrobené zo zamatu a tvárny tkanina, s č vyblednutiu.Oni sú tiež luxusné, krásne, a aby ste sa cítili, elegantné na dotyk.

3.Ľahký Dizajn: Tento dobre navrhnutý tak, tarot karty, puzdro chráni karty pred poškodením a ľahko sa prenáša.Tlačené Matetron dizajn, dôležité duchovné symboly reprezentujúce jednoty, večnosť, šťastia a hojnosti.

4.Ideálny Darček: To je ideálne dať tento súbor na Tarot milenci.Odlišné od iných kariet, naše karty majú jedinečný lesk, komplexné a praktické obleky, a sú ideálnou voľbou pre gifting.Zároveň sľubujeme, že ak ste spokojní s našimi výrobkami sa môžete vrátiť ich 100% bez dôvodu.

5.Zákaznícky Servis: Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete akúkoľvek pomoc od nás, alebo akékoľvek otázky o našich tarot taška, máme pre vás uspokojivé riešenie.

Popis:

Základné puzdro, ktoré je vhodné nielen pre tarot karty, skladovanie, ale aj šperky, kľúče, náušnice a iné príslušenstvo.Prosím, nechajte mierne odchýlky vo veľkosti vzhľadom na ručné meranie a osvetlenie vo fotografii môže viesť k rozdielom vo farbe, ako v reálnom živote.

Špecifikácia:

Názov produktu: tarot taška, šperky skladovanie taška

Materiál: zamat

Vzor: Metatron

Farba: čierna, fialová, modrá

Hmotnosť:

Tekvica-tvarované 18 g

Námestie v tvare 13g

Veľkosť:

Tekvica v tvare: dno 20.5 CM * 20 CM / 8.07 * 7.87 v, výška 13,5 cm / 5.31 v

Štvorcový tvar:20*12 CM / 7.87 * 4.72 v

Klasifikácia:

Odpoveď: Námestie-tvarované

B: Tekvica-tvarované

Rezanie procesu: ručné rezanie, takže tam bude veľmi individuálne okraji untidy situácie, prosím, pochopiť

Balenie Zoznam:

Tarot Taška * 1

1 Recenzie na tento produkt

Hosťovské - 2023-09-02:

To je perfektné!! Všetko, čo sa hodí skvele. Veľké tarot paluba spolu s notebookom a niekoľko kryštálov. Veľmi široký

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Polyester