Vystupoval
100KS 6 x 1/2 " 18-8 (A2) Nehrdzavejúcej Ocele Trám HeadPhillips Skrutky do Dreva,Čierna Potiahnutá na Plný Závit
0 Recenzie Produktov
€19.59
€11.17
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w402202

[Premium Hrdza-Odolný Materiál] - Objavte bezkonkurenčnú pevnosť viacúčelový, skrutky do dreva, kované z high-grade 18-8 (A2) nehrdzavejúcej ocele známy pre jeho vynikajúce hrdza-odolné vlastnosti.Čierna antikoróznou vrstvou zaisťuje odolnosť, so prekonal 500 hodín v salt spray testy, sľubuje dlhú životnosť aj pri najtvrdších podmienkach, vrátane žiadostí týkajúcich sa ACQ-ošetrené drevo.

[Trám Hlavou Phillips Dizajn] - Skúsenosti jasom Trám Hlavou Phillips dizajn s skrutky, čím sa nie len vynikajúce podržte ale aj leštený povrch pre vaše projekty.Zabezpečenie oboch estetiku a funkčnosť, sú tajné, bezpečné a krásny výsledok, a to v drevospracujúcom alebo domácnosť, svietidlá.

[Ľahkú a Bezpečnú Inštaláciu] - Zjednodušenie inštalácie s našimi viacúčelový skrutky, ideálny pre začiatočníkov aj profesionálov.Full-závitové dizajn sľubuje, bezpečné nosenie, ponúka bezproblémovú inštaláciu skúsenosti.Aby sa zabránilo na štiepanie dreva, zvážte predvŕtanie otvorov, keď je to potrebné, dláždi cestu pre bezchybné nastavenie.

[Univerzálne Použitie pre Rôzne Projekty] - Vybrať samorezných skrutiek do dreva pre všestranné riešenie pre rozmanité projekt potrebuje.Či už je to doma vylepšenia alebo spracovaní dreva, ktoré poskytujú dokonalú rovnováhu sily a jednoduché použitie, stáva základným vo vašom toolkit pre širokú škálu aplikácií, podpora vykonanú prácu so každom použití.

Závitu:Hrubý (štandardné)

Vedúci:Väzníkov

Jednotka:Phillips #2

Množstvo:100 ks

Farba:Čierna

Materiál:Kov

Veľkosť:Priemer:#6, Dĺžka:1/2 cm

Obsah Balenia:

1set * konkrétne skrutky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína