Vystupoval
Prípad Pre Vecička Sledovať 2 Prachotesný Smartwatch Tvár Zahŕňa Multifunkčné Ultra-Tenké Hodinky Puzdro Celkovo Chránič Prípade
0 Recenzie Produktov
€5.87
€2.94
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w4018

Tento prípad Vecička Sledovať 2 je špeciálne navrhnuté tak, aby poskytovali opotrebovaniu a poškriabaniu-odolný ochranu.S jeho pôvodnou a čistý dizajn, účinne ochraňuje váš prístroj počas pridať dotyk štýlu.Pobyt starať-free s týmto odolné prípade.

Špecifikácie:

Názov: Prípad pre Vecička Sledovať 2

Materiál: PC+Tvrdené Sklo

Farba: Transparentná Biela Čierna Leopard Camo Modrá

Čistá Hmotnosť: cca 10g

Balenie Zoznam:

1* Prípade Vecička Sledovať 2

Poznámka: Iba ochranné puzdro, ktoré je zahrnuté, iní nie sú zahrnuté.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rozšírené Montáž: Majte Vecička Sledovať 2 hľadáte nové s našou pevného rukáv prípade.Presnosť inžinierstva pre perfektné fit, poskytuje vynikajúcu ochranu proti poškriabaniu a nárazom.

2.Vysoko-Kvalitný Materiál: rozlúčiť škrabance a dopady našich Vecička Sledovať 2 veci.Vyrobené z vysoko PC a tvrdeného skla, náš nosenie-odolný materiál zaisťuje maximálnu ochranu.Je to odolný a nebude ľahko deformovať v priebehu času, čo vám dáva pokoj.

3.Ideálne Štít: ochranný kryt pre Vecička Sledovať 2 poskytuje komplexnú ochranu pre váš prístroj, ľahko a účinne bráni prachu, kvapôčky vody, a škrabance od poškodzuje ho.

4.Jednoduchá Montáž: Chrániť vaše Vecička Sledovať 2 s týmto tlmenie nárazov prípade, pozostávajúce tvrdý a poškriabaniu-odolný materiál.Jeho plochý okraj dizajn dodáva extra ochranu, zatiaľ čo jednoduchá demontáž a montáž zabezpečiť bezproblémovú údržbu.Pobyt potu odolný pre pohodlné, efektívne skúsenosti.

5.Vynikajúca Citlivosť: Zvýšiť citlivosť na dotyk z vášho Vecička Sledovať 2 s našom prípade je presné dotykové body a tvrdeného skla.Skúsenosti originál a jasný dotykový odpoveď, bez nepriaznivého vplyvu na ochranu s jeho vysoká transparentnosť a krištáľovo čistou kvalitou obrazu.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Druh : Displej
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Kompatibilita : Android
  • Názov Značky : viugreum