Vystupoval
GIGAJEWE Moissanite Celkom 0.632 ct D A NovaColor Ružová Marquise Rezané na Mieru 18K Rose Gold Listy Náušnice Šperky Žena Darček
0 Recenzie Produktov
€620.57
€372.34
Informácie O Výrobku

Značky: gigajewe moissanite

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w400250

MARQUISE REZ

Marquise rezy majú romantický história: boli vytvorené vzdať hold krásnej šľachtičnej na úsmev.V porovnaní s inými svetlé kusy, Marquise rezy sú zvyčajne jednoduchšie vidieť vo farbe a inklúzie.Svoje tipy musia byť chránené, pretože sa môže ľahko zlomiť.

UPOZORNENIE PRED NÁKUPOM

Tam je chyba ±0,05 mm v dimenzovanie a manuálne skutočné meranie.Priemysel pravidlá:hmotnosť moissanite je uvedené ako hmotnosť diamantu.

Skutočná hmotnosť Moissanite by mali byť označené hmotnosť diamantu 90%.Príklad: skutočná hmotnosť moissanite označené ako 1 karát is0.88 - 0.91 karát.

O STIAHNUŤ® CERTIFIKÁT

Profesionálne HRA® hodnotenie pre každý moissanite a problém skutočný TELEFÓN® certifikát ,podpora siete dotaz.

P. S: HRA® je chránené registrované ochranné známky,Bez ® je falošný.

ABOUT PRODUCT (O VÝROBKU DETIALS

Veľkosť tohto produktu je nasledovné: Dĺžka je 11.98 mm, šírka je 10.64 mm, výška je 6.35 mm, hlavné kamene sú 4 kusy NovaColor Ružovú farbu a 2 kusy bielych D farba maiquises moissanite, každá veľkosť je 2X4mm, 0.1 ct,4 kusy 1,2 mm a 12 kusov 0.7 mm kolo moissanite.Moissanite nad 5 mm prešiel real HRA® certification.

O ŠPERKY

GIGAJEWE má módne šperky dizajnérov a vynikajúce šperky remeselníkov.Snažíme sa, aby každý šperky nádherné a dokonalé, ktoré môžu spĺňať vaše náročné požiadavky.

Akceptujeme prispôsobenie zlaté šperky slúžiť skupinu zákazníkov, ktorí nasledujú high-end šperky.

NÁKUP POZNÁMKY

Prispôsobený výrobky nebude akceptovať vráti s výnimkou otázky kvality.Vlastný cyklus je spravidla 7 až 15 dní.Každý vlastné šperky je vybavený klenot identifikáciu certifikátu.

Označené cena je cena NovaColorPink a biele D kameňa.Ak potrebujete iné farebné kamene, prosím, kontaktujte nás.Povedzte nám svoj prispôsobenie potrebám pred nákupom a budeme fotografovať pre vás potvrdiť pred zásielky.

PO-PREDAJNÝ SERVIS

Kupujúci v niektorých krajinách podporu neprimerané vrátiť do 15 dní po obdržaní tovaru.Ak nie sú problémy s kvalitou alebo nemôže byť zabalený, máme ideálny vrátenie služby, nech každý spokojnosť zákazníka nakupovať, 24hx7d obchod on-line služieb zákazníkom, poskytneme vám úprimne.

SPÔSOB IDENTIFIKÁCIE

Skutočné moissanite môže prejsť jednoduchý diamond test zariadenia (ručné tepelná vodivosť meter) ako diamant.

GIGAJEWE má svoje vlastné laboratórium, výrobný závod, ktorý vyrába rôzne farby C V D, HPHT a Moissanite.Z výroby surovín na rezanie a šperky výroby, sme prešli prísnym aby zabezpečili, že každý gem je skutočný moissanite (SIC crystal).

BALENIE A DOPRAVA

GIGAJEWE používa viac šetrné k životnému prostrediu papier a tkaninou balenie strieborné šperky, bezpečné a spoľahlivé.S cieľom znížiť náklady na dopravu a znižuje znečisťovanie životného prostredia, viaceré produkty zakúpené v rovnakom čase bude zabalený v krabici.

www.venoloil.sk zadarmo leteckej dopravy do takmer všetkých krajín, môže sledovať celý proces.Tam sú tiež rýchlejšie zaplatené DHL a FedEx možnosti prepravy.

MOISSANITE VEĽKOSŤ A HMOTNOSŤ

Konkrétne závažnosť moissanite je 3.22 a, že diamant je 3.52. Podľa štandardného rezanie kolo diamond s priemerom 6.5, hmotnosť diamantu je 1ct, pričom moissanite je 0.9 ct.

Moissanite vyrobené podľa normy diamant veľkosť menej ako web stránke uvedená hmotnosť, skutočná hmotnosť je 88%-90% web stránke uvedené hmotnosti.

HISTÓRIA MOISSANITE

V roku 1904, Dr. Henry Moissan objavil minerálne v meteorit kráter v Arizone.To prišiel z vesmíru a mal takmer rovnakú tvrdosť a jas ako diamanty vyrobené prirodzene na zemi.

Dnes sme boli schopní používať špičkové technológie na vytvorenie tento nádherný klenot, ktorý umožňuje viac ľudí nosiť tento druh šperkov, ktoré je cenovo dostupné a mimo Diamond - krásne a večné.

Vyrábame najviac kompletný sortiment syntetické diamanty, C V D, HPHT a moissanite v rôznych farbách a intarziou v rôznych typoch šperky viac ako desať rokov.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Číslo Modelu : GMKE-042
  • Tvar\vzor : Mier
  • Jemné alebo Módne : Móda
  • Materiál : Kov
  • Pohlavie : Ženy
  • Položka Druh : Náušnice
  • Kovy Typ : Rose Gold
  • Názov Značky : GIGAJEWE
  • Štýl : Klasické
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Prispôsobený Typu : Inkrustované Jewel
  • Náušnice Typ : Drop Náušnice