Vystupoval
Univerzálny Detský Bezpečnostný Pás Vankúš Deti Automobilový Cartoon Chránič Ramien Vankúš Vozidiel Deti Sídlo Podložky Auto Príslušenstvo
0 Recenzie Produktov
€49.42
€24.71
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w397955

Odrážky:

1. Bezpečné Kvality: Náš detský bezpečnostným pásom kryt poskytuje spoľahlivé a priedušná PP bavlna materiál mäkké a pohodlné podporu pri cestovaní.S prevenciu pošmyknutia polyester pad, môžete mať istotu, že vaše dieťa je v bezpečí pred nežiaducim pošmyknutia a pády.

2. Podporuje Krku: Naše inovatívne deti bezpečnostným pásom kryt zaisťuje, že vaše dieťa je bezpečnosť a pohodlie počas dlhých ciest.Ergonomický dizajn podporuje ich hlavy a krku, striedajúci jazdy únava a prevencii úrazov.Vaše dieťa bude spať zdravo a zobudíte svieži, pripravený na ich dobrodružstvo.

3. Bezpečnostný Pás Hračky: deti bezpečnostným pásom kryt funkcie zábavné obrázky zvierat, ktoré sú zábavné i náučné.Aby sa vaše dieťa v bezpečí, zatiaľ čo povzbudzujúca zvedavosť a učenia sa počas vozí autom.Plus, jeho skvelý dizajn, slúži aj ako auto dekorácie.

4. Robustné Zabezpečenie: Naše deti bezpečnostným pásom kryt poskytuje perfektné fit, zabezpečenie ako bezpečnosť a komfort pre vaše deti počas náročných jázd.Konštruované s odolného materiálu a 2 spoľahlivý samolepiace pásiky, poskytuje univerzálna veľkosť vhodná pre všetky autá.

5. Rozsiahle Využitie : Vezmite mierové nap, alebo si útulný pri práci s naše deti bezpečnostným pásom kryt.Jeho vankúšik dizajn, ľahko sa viaže na akýkoľvek bezpečnostný pás pre všestranné použitie.Široké spektrum využitia je ideálny pre zdriemnuť v práci alebo na dlhé auto jazdí.

bezpečnostný pás vankúš pre deti zaisťuje bezpečné cesty pre vaše deti.

Popis:

Malý vankúš zvyšuje pohodlie a pomáha vaše dieťa pokojne spať počas výletoch.S 2 self-lepidlá, je to jednoduché nastavenie.Plus, to robí skvelé auto dekorácie bez potreby pre zavedenie to explicitne.

Špecifikácia:

1. Názov produktu: Deti bezpečnostným pásom kryt

2. Produkt materiál: Krátke plyšové + PP bavlna

3. Veľkosť produktu: (cca.)50 cm/19.69 palec

4. Hmotnosť výrobku: (cca.)350 g

Balenie Zoznam:

1* Aute Bezpečnostný Pás Na Zápästie Kryt

Poznámka:

1. Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Položka Druh : Bezpečnostné Pásy & Čalúnenia
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Položka Šírka : 25cm
  • Položka Hmotnosť : 350g
  • Špeciálne Funkcie : vankúšik
  • Položka Dĺžka : 50cm
  • Názov Modelu : Detský Sedák