Vystupoval
Luxusné Opal Swan Brošňa High-grade Žien Corsage Pin Dizajn Zmysel Nika Odevné Doplnky Na Zabránenie Expozície
0 Recenzie Produktov
€0.68
€0.43
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w396897

Názov produktu: Luxus Mačacie Oko Kameň Swan brošňa, High-end Prsníka Žien Kvet Pin, Dizajn Zmysel, Unikátne Oblečenie, Príslušenstvo, Proti Prebíjaniu Boh Nástroj

Produkt Materiál: Kov Mačacie Oko Kameň

Hmotnosť výrobku: g

Veľkosť produktu: 3.34 * 3.7 cm

Funkcie: 1 High-end dizajn: Tento brošňa ponúka luxusné mačacie oko kamene a nádherné swan vzory, predstaví výnimočné remeselné v každom detaile.Výklenku štýle so zmyslom pre dizajn, obe umelecké a módne.

2. Vysoká kvalita materiál: Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, mačacie oko kameňa sa zobrazí jedinečné farby pod svetlom.Tento brošňa je nielen esteticky, ale taktiež má vysokú odolnosť proti opotrebeniu a odolnosť voči poveternostným vplyvom, čo je vhodné na dlhodobé nosenie.

3. Multi funkčné využitie: okrem toho, že je módne oblečenie, príslušenstvo, to môže byť tiež použitý ako proti oslneniu nástroj.To môže chrániť vaše súkromie a zvýšiť svoj zmysel pre módu.

4. Vhodné na rôzne príležitosti: či je obchodných príležitostiach, večere, strany, alebo každodenné nosenie, to môže byť párové a používané.Popredné štruktúru a dizajn, aby ste zažiariť jedinečné čaro v akejkoľvek príležitosti.

5. Ideálny darček výber: nádherné balenie a jedinečný dizajn z nej robia ideálny darček pre rodinu, priateľov alebo seba samého.To bude výber perfektný darček na narodeniny, výročie svadby, Deň matiek, alebo žiadne špeciálne príležitosti.

Pripomienka

Non hračky pre deti, prosím, dávajte pozor, aby náhodou jesť alebo zraniť malé deti

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : Akryl
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Kovy Typ : Medi