Garážové brány Prepnúť Regulátor Abs Jednoduché Použitie Časovača Hlasové Ovládanie Diaľkové Monitorovanie Android/ios Prepnúť Regulátor 16a 3000w
0 Recenzie Produktov
€54.36
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w39557

Garážové brány Prepnúť Regulátor Abs Jednoduché Použitie Časovača Hlasové Ovládanie Diaľkové Monitorovanie Android/ios Prepnúť Regulátor 16a 3000w

Popis:

Funkcie:

*Vzdialený Monitoring: je možné otvárať alebo zatvárať dvere APLIKÁCIE.Môžete povoliť ľuďmi, ktorým dôverujete prístup k vašej garáži.

*Hlasové Ovládanie: môžete aktivovať vaše garážové brány otvárač umiestnením hlasu Kompatibilné s Alexa alebo pomocného zariadenia alebo jazdy v blízkosti garážové brány (IFTTT).

*Časovač & Časovač Funkcia: môžete nastaviť plány na otvorenie a zatvorenie vašej garážovej brány.Môžete tiež nastaviť čas odpočítavania ak chcete zatvoriť alebo otvoriť, garážové brány.

*Prepojenie s Poplachový Systém: Môže byť pripojený na budík a bude aktivovať alarm systému, ak je garážové brány otvorí cudzincom.

*Real-time Dvere Štátu Zobraziť na APLIKÁCIU: môžete skontrolovať, či garážové dvere otvorené, alebo nie na APLIKÁCIU bez dostať von z auta.Keď garážové brány otvorené alebo zatvorené, to vám pripomenie v čase, aby sa váš život v bezpečí.

*Jednoduché Použitie: Stačí pripojiť otvárač na 2,4 G WiFi siete.Môžete okamžite ovládanie garážovej brány ťuknutím na TUYA alebo INTELIGENTNÝ ŽIVOT app na vašom smartphone.Rýchla a jednoduchá inštalácia bez profesionálneho.

Špecifikácie:

Materiál: ABS

Prúd: 16A

Výkon: 3000W

Pracovná frekvencia: 50 hz

Prevádzková teplota: -10~50℃

WiFi štandard: 2.4 GHz 802.11 b/g/n

Terminál platforma: Android/IOS

Package Zahrnuté:

1*garážové brány radič

1*skrutka vrece

1*Držiak

1*Inštrukcie

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Kompatibilita : Všetky Kompatibilné
  • Spôsob komunikácie : Iné
  • Fotoaparát Vybavený : No
  • Názov Značky : CoRui
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Štát Montáž : Ready-to-Go