Vystupoval
Vákuové Fóliou Baliaci Stroj S Voľným Vákuové Vrecia Domácnosti Black Potravín Vákuové Fóliou Potravín Šetrič Vákuové Tesnenie Stroj
0 Recenzie Produktov
€40.19
€20.10
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w3954

Odrážky:

1. Široké Spektrum Použitia: Štít svoje šperky, dokumenty a fotografie z vlhkosti a prachu a zároveň zachovať čerstvosť mäsa, ovocia a zeleniny.

2. Jednoduché Tesnenie: Stačí stlačiť tlačidlo a použiť efektívne elektrické čerpadlo rýchlo odstrániť vzduch z vrecka, tesnenie vaše jedlo v priebehu niekoľkých minút, a zabezpečiť vaše jedlo zostane chutné.

3. Flexibilné Režimy: Naše vákuové tesnenie stroj poskytuje mokré a suché výberová funkcia, ktorá vám umožní prispôsobiť tesnenie časom a tlaku na základe potravín vlastnosti.

4. Zachovať Čerstvosť: blokovanie vzduchu a vlhkosti, predlžuje životnosť potravín a bráni oxidačnými, opotrebované, vyblednutiu a chuť straty.

5. Ultra Tichý Funkcia: nebojte sa o narušenie vašej rodiny, pri zachovaní potravín s jej výkonné sacie a blesk-rýchle utesnenie rýchlosť.

Popis:

Udržať vaše jedlo čerstvější dlhšie s našimi Vákuového baliaceho Stroja.Jeho účinné elektrické čerpadlo tesnenia v sviežosť blokovanie vzduchu a vlhkosti, zatiaľ čo rôzne nastavenia, ktoré sa obracajú na rôzne potraviny.Tento state-of-the-art stroj je veľmi tichý a šetrí peniaze v dlhodobom horizonte.

Špecifikácia:

1. Názov produktu: Vákuové tesnenie stroj

2. Napätie: 220 V

3. Frekvencia: 50 Hz

4. Výkon: 120W

5. Funkcia úvod: vákuové tesnenie, bod čerpanie, jeden tesniaci

6. Vákuové stupeň: - 62 kpa

7. Maximálna utesnenie: 25 cm

zoznam:

Vákuové tesnenie stroj x1

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Funkcia : Skladom
  • Druh : Taška Klipy
  • Číslo Modelu : Vákuové Tesnenie Stroj
  • Pôvod : Kontinentálna Čína