Vystupoval
Pero Organizátor Značku Stôl Organizátor 5 Mriežky Držiak Na Pero Skladovanie Multifunkčné Zosilnené Plochy Držiak Na Pero Veľkú Kapacitu Pre
0 Recenzie Produktov
€8.46
€4.23
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w3923

Udržať váš stôl uprataný s našou Fixkou Organizátor!Vyrobené s pribrala materiálu a navrhnuté v uhle 45 stupňov, má veľkú kapacitu, pier a môže byť použitý ako papiernictvo úložný box.Získajte organizované dnes!

Špecifikácia:

Názov produktu: Pero Organizátor

Názov Produktu: Kancelárske Potreby Úložný Box

Materiál: ABS

Balenie Zoznam:

Pero Usporiadateľ * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ergonomický Dizajn: pero organizér na stôl prijíma kruhový oblúk rohu dizajn, ktorý je bezpečnejšie a pohodlnejšie použitie.To sa nepoškriabe prstami alebo poškodiť váš stôl povrchy.Môžete si hladký a organizované písanie skúsenosti s týmto držiak na pero.

2.Robustný Materiál: Pomocou vysoko kvalitné a zosilnené ABS materiál, tento anti-drop a trvanlivé organizátor môže odolať accioral klesne a zostane nepoškodený.To nebude ľahko deformovať, zabezpečuje dlhú životnosť a ochranu vašich pier.

3.Ľahký Prístup: Užite si efektívnejší prístup na vaše písanie nástroje s týmto Pero Organizátor pre pracovnú plochu-Desk.Jeho 45-stupňovým a šikmé vloženie dizajn umožňuje ľahký prístup k papiernictvo vnútri držiaku.Zvýšiť vaše workflow s viac flexibilné a pohodlné ovládanie.

4.Rozšírené Organizácie: Vďaka svojej rozšírenej päť dizajn mriežky, toto Pero Skladovanie Organizátor poskytuje veľkú kapacitu, schopná pojať viac kancelárske potreby a drobné predmety.Provinčné priestor poskytuje pomáha udržiavať pracovnú plochu bez neporiadok, takže pracovať efektívnejšie.Zdravím organizované pracovné miesto!

5.Viacúčelový Dizajn: pero organizátor úložný box je všestranný možnosť, ktorá drží kancelárske potreby, kozmetiku a šperky.Je k dispozícii v 6 farbách, a jednoduchý štýl, to je dokonalý pre akúkoľvek situáciu z domova do práce.S jeho multi-funkcie a multi-farebné možnosti, táto organizátor bez námahy spĺňa vaše storage potreby.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : Plastové
  • Druh : Držiaky Na Písacie Potreby
  • Číslo Modelu : pero organizátor
  • Pôvod : Kontinentálna Čína