Vystupoval
Sídlo Medzery Organizátor autosedačky Úložný Box Vozidla Seat Medzera Súbor ABS A Kožené Auto Konzoly Bočné Vrecko Trvalé Sídlo Priestor Displeja
0 Recenzie Produktov
€22.45
€11.22
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w391024

Odrážky:

1. Maximalizovať Komfort: Majte nesmie chýbať v dosahu s našimi autosedačky Medzery Výplň.Jeho efektívny dizajn umožňuje ukladať telefón, kľúče a peňaženku tidily, maximalizuje priestor medzi sedadlami pre viac organizovaná a pohodlné skúsenosti.

2. Výnimočnú Odolnosť: Dopriať v elegancia naše autosedačky medzery výplň vytvorený s high-kvalitné faux kožené pre sofistikovaný vzhľad.Jeho nosenie-odolné a vodotesné materiály sú mäkké na dotyk, čo je pohodlné pri zachovaní malých položiek, od pádu do medzery.Rozlúčiť sa neporiadku a dobrý deň, pre vynikajúce pohodlie.

3. Odolné Spoločník: Vyrobené z vysoko kvalitnej kože, naše autosedačky medzery výplň má veľkú životnosť a udržiava dlhodobú krásu.To je tiež ľahko čistiť vlhkou handričkou.Môžete si vybrať z dvoch farieb: čierna alebo hnedá káva, aby zodpovedali vášmu interiéru vozidla.

4. Preventívne Opatrenia: vyplnením medzier medzi vaše auto sedadlá, naše autosedačky Medzery Výplň poskytuje ideálnu ochranu pred položky pádu a rušivo na vodiča.Aby sa vaše auto čisté a zameral sa na ceste.Ľahko sa čistí a nainštalovať.

5. Jednoduchá Inštalácia: Udržať vaše vozidlo bez spleti káblov s našimi autosedačky medzery výplň.Jednoducho vložte ľahký-k-mount úložný box do medzier a vychutnať si bezpečné, slide-free fit.Kompatibilný s väčšinou modelov áut, žiadne ďalšie potrebné nástroje.

Popis:

Auto Seat Medzery Organizátor je potrebné mať pre každý majiteľ auta!S jeho multifunkčného skladovanie, nosenie, odolný materiál a schopnosť zabrániť položky, od pádu do medzery medzi sedadlá, toto organizátor si udržiava dlhodobú krásu, zatiaľ čo vedenie auta bez spleti káblov.Jednoduchá montáž, toto organizátor je ideálny doplnok do každého vozidla.

Špecifikácia:

1. Názov produktu: Auto prešívané kožené úložný box

2. Produkt materiál: koža

3. Veľkosť produktu: (cca.)21*30*3 cm/8.27*11.81*1.18 palcov

4. Hmotnosť výrobku: 280 g

5. Balenie: funkcie opp

Balenie Zoznam:

1* Sedadlo Medzery Úložný Box

Poznámka:

1. Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Druh : Slnečník Skladovanie Taška
  • Druh Materiálu : Kožené
  • Pôvod : Kontinentálna Čína