Vystupoval
Solárny Tanečník Pes Trasie Autíčka Tabuli Tanec Obrázok Hračky Hnedé Creative Auto Bobbleheads Dekoratívne Ozdoby
0 Recenzie Produktov
€2.33
€1.82
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w387460

Odrážky:

1.Roztomilý tvar: Na kreatívne roztomilý solárny tanec psa je ekologický spôsob, ako vyzdobiť váš stôl alebo okno.Jej rozkošný dizajn a animované pohyby sú určite kúzlo milovníkov psov.Žiadne batérie potrebné, len slnečného svetla na aktiváciu tanec bobble hlavu obrázok.

2.Trvalo udržateľnej energie: Nech slnko robiť prácu, a sledovať tento energický pooch tanec.Umiestnite ho v svetlých alebo slnečné miesto a užiť si eco-friendly zábava bez batérií!

3.Duševné Zdravie Boost: Sledovanie Solárny Tanec Pes je to roztomilý a živé pohyby je preukázané náladu booster.Ak potrebujete chvíľku oddychu alebo duševnú jasnosť, to eco-priateľský spoločník je tam na to, aby oživiť svoj deň.

4.Novinka Dekor: Priniesť trochu zábavy do vášho pracovného miesta alebo auto s týmto solar-powered tanec psa!Žiadne batérie potrebné, to tancov pod slnečnému žiareniu alebo akékoľvek jasné svetlo.Eco-priateľský a živej okrem váš stôl, balkón, alebo autom.

5.Roztomilý darček: Schéma vtip s týmto solar-powered Tanec Psa bez toho, aby útok!Je to ideálny darček pre Vianoce, narodeniny a viac.Skvelý darček pre vašich priateľov, deti, kolegovia, aby sa smeje!

Solárny Panel Bábiku je ideálnym doplnkom vašej kancelárie alebo auta.S jeho tanec Bobble Hlavu Obrázok, prinesie život na niektorú oblasť.Jednoducho vložte ju na svetlé alebo slnečné miesto a sledovať, ako to tance vo svetle.Keď máte pocit, smutný alebo depresie, táto malá bábika určite prinesie úsmev na tvári.Jeho hravý dizajn tiež robí to skvelé dekorácie, aby vaši kolegovia budú určite láska.

Špecifikácia:

Názov produktu: Auto Tabuli Bobble Hlavu Dekorácie

Materiál: ABS

Veľkosť produktu: (cca.)11*5*5 cm/4.33*1.97*1.97 palcov

Hmotnosť: cca 70g

Zoznam:

1*Solárny Tanec Psa

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Hlavný Materiál : BAVLNA