Vystupoval
Tuya Smart ZigBee 3.0 Switch Modul 10A Smart Home DIY Breaker 1 2 3 4 Gang Podporuje 2 Spôsob Kontroly Spolupracuje s Alexa Domovská stránka Google
0 Recenzie Produktov
€18.76
€3.47
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w37427

[APP Remote Control] ---- Stiahnuť inteligentný život /Tuya smart APP na vašom telefóne&Tablet ovládať spínač kdekoľvek/a kedykoľvek.

[Voľnú ruku Ovládanie Hlasom] ----Kompatibilné s amazon alexa echo ,google domov atd ,jednoducho príkaz na hlasové ovládanie prijímača.

[Group-Funkcia Ovládania] ---Multi prepnúť do rôznych miestnosti môžete nastaviť v skupine ,uvedomiť si, skupina kontrolná funkcia.

[Dual Spôsob Kontroly] ---Môže plne aktualizovať 2 spôsob kontroly prepínač bez zmeny vedenia dizajn domu.

[Prepojenie Funkciu] -- To môže prepojenie s inými switch modul snímača a spotrebiče v domácnosti ,aby vytvárať rôzne scény je to možné,ako spací režim pracovný režim,večera režim ,doma režim ect.

[Časovač,Plán&Count Down Funkciou] --- môžete vytvoriť plán podľa vašej osobnej požiadavky ,ako aj načasovanie a odpočítavanie,inteligentné a DIY váš každodenný život na maximum rozšíriť.

[Rodina Zdieľať Funkciu] --- môžete zdieľať na prepnutie na rodiny s obmedzené právo,vytvorenie inteligentných domov spolu s vašim rodinným príslušníkom.

[Jednoduchá Inštalácia] -- Mini veľkosť switch modul môže byť inštalovaný v spínaciu skrinku alebo v lampy box ľahko.(Upozornenie: prosím, zapnite prívod elektrickej energie počas inštalácie).

ŠPECIFIKÁCIA

- Nie je kompatibilný sonoff zigbee hardvérový kľúč USB

--Vyžaduje pripojenie neutrálny vodič na použitie

--Typ produktu: WiFi/Zigbee Switch Modul

--Napätie :AC100-240V 50/60Hz

--Max.zaťaženie LED 400W na kanál

--Prevádzky Frekvencia :2.405 GHz-2.480 GHz IEEE802.15.4

--Prevádzky temp.: -10℃ + 40℃

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : QCTOG
  • Kompatibilita : Všetky Kompatibilné
  • Číslo Modelu : Tuya ZigBee DIY zapnutie Svetla
  • Štát Montáž : Ready-to-Go
  • Spôsob komunikácie : Zigbee
  • Fotoaparát Vybavený : No