Vystupoval
Roti Maker Automatické Pita Tortilla Stroj Na Výrobu Palacinka Pan Chapati Stlačte Pečenie Stroj
0 Recenzie Produktov
€938.64
€891.70
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w37348

Vlastnosti Produktu:

1. Táto palacinka robiť stroj môže urobiť upečené palacinky ako tortilla, pita, roti, chapati, kačica chlieb, pečivo, atď.

2. Táto palacinka stroj na výrobu môžete urobiť rôzne veľkosti palacinka, pan priemer veľkosť je 200-800mm, hrúbka je 0,5-5 mm nastaviteľné.

3. Na placky stroj na výrobu môžete nastaviť vykurovanie teplota a čas podľa vašich potrieb.To môže dokončiť stlačte a čas ohrevu v 0-99 druhý.

4. Teflónové: jednoduché odizolovanie, čo výrazne znižuje produkt odmietnutie hodnotiť, vyhadzovanie bez oleja, zníženie výrobných nákladov.

5. Hotové palacinky je žiadna čierna a oleja, nie je zlepšenie farby a textúry.

6. To znižuje výrobné výpary, zlepšuje pracovné prostredie a kvalita produktu.

7. Na placky stroj na výrobu foriem, je dobré tvarovanie účinok, hotové palacinky je varené, nie je potrebné rúry opäť.

8. Na placky stroj je vyrobený z 304 nerezovej ocele.

9. Táto palacinka robiť stroj má hydraulické a tlaku vzduchu dva modely.Ak sa rozhodnete tlaku vzduchu palacinka stroj, musíte použiť spolu s kompresor.

Zavedenie Automatického Kukurica Tortilla Stroj na Výrobu:

To chapati stroj sa používa na výrobu pasta pre pečená kačica múky tortu, chapatti, vajcia tortu a rôzne múky koláče.To môže dokončiť stlačte a ohriať funguje v rámci 0-99 sekúnd automaticky.Tento stroj prijíma automatická regulácia teploty systém a systém časovej kontroly ,môžete podľa potreby nastaviť teplotu a čas.

Vezmite Prosím Na Vedomie,:

Pretože tento stroj je veľký a ťažký, cena stránka je založená na CFR podmienok, zásielku podľa sea z Číny prístavu do vášho cieľa seaport; Keď tovar príde cieľa seaport, budete musieť zaplatiť niektoré lokálne porty poplatkov a colné poplatky robiť colné odbavenie sami;

Prosím, kontaktujte nás pre dverí k dverám ceny služby;ak chcete prispôsobiť viac, väčšiu veľkosť, Prosím, obráťte sa na predajcu.

Dodanie spôsobom:

1.Ak sa rozhodnete "predávajúci Spôsob dopravy", ktorý vám pomôže zariadiť zásielky mora a dodať do vášho najbližšieho prístavu! - Ak CFR po mori, to znamená, že po príchode prístavu určenia, je kupujúci musieť zaplatiť cieľový port poplatky (napr. terminál manipulačné poplatky, dokumenty, poplatky, poplatky za skladovanie, ect), daň vykonať colné odbavenie a vyzdvihnúť si tovar sami.

2.Ak sa rozhodnete "Express ", ktorý vám pomôže zariadiť zásielky international express (ako DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, ECT) a priamo doručiť na vašu adresu (DVERÍ K dverám SLUŽBY)!Ak zásielku do express, po príchode , kupujúci iba v musieť zaplatiť daň a pomáhať lodnej dopravy vykonať colné odbavenie je ok.

3.Ak sa rozhodnete " Air ", ktorý vám pomôže zariadiť zásielky lietadlo a odovzdať najbližšiemu letisku!po príchode na letisko , kupujúci je potrebné zaplatiť daň vykonať colné odbavenie a vyzdvihnúť si tovar sami. (YAO)

vezmite prosím na vedomie :

1. Ak produktov je aktualizovaný, zašleme najnovšie štýl.Vzhľad sa môže meniť, ale parametre a funkcie zostávajú nezmenené.

2. Ak výrobný proces mechanických výrobkov vyžaduje zváranie.Tam bude mierne zváranie stopy na zváranie bod.To je normálne, nie je to chyba.Ak si mysli, prosím, vašu objednávku opatrne.alebo sa obráťte na predajcu, overte detailný obraz.

3. Všetky stroje, veľkosť a hmotnosť, meraná podľa našich rukách,možno majú nejaké odchýlky,prosím, nie mysle

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Napätie (V) : 220V
  • Číslo Modelu : XW20
  • Hrúbka je : 0.5-5 mm nastaviteľné
  • Funkcia : Hniesť Cesto
  • Názov Značky : LEWIAO
  • Materiál : Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Príslušenstvo : Špachtľou
  • pan priemer veľkosť : 200-800mm
  • Kapacita Práce Misa (Cup) : 0.5-5 mm nastaviteľné
  • Výkon (W) : 1600W