Vystupoval
Zips Mazivo Dvere Mazivo Mazivo Závesy Zabrániť Dvere Auta Hluku 5 ks Zips Mazivo Pre tašky A Oblečenie Zips Eliminovať
0 Recenzie Produktov
€2.94
€2.07
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w37336

Naše Zips Lube pre Kovové Zipsy je riešenie na zlepšenie vášho vozidla je trvanlivosť a zabránilo nepríjemné dvere auta zvuky.Je to veľmi výhodné a ľahko prenosný, takže je ideálny doplnok do vášho auta, údržba bežné.Udržať vaše kovové dvere auta fungovanie hladko s kvalitnými zips lube.

Špecifikácie:

Názov Produktu: Zips Lube

Veľkosť produktu: 2*2*6typ|0.78*0.78*2.36 palcov

Kapacita: 10g

Funkcie: malé rozmery, ľahko sa prenáša a používanie, jednoduchá obsluha, žiadna odborná údržba zručnosti

Zoznam Produktov:

5*Zips Lubes

Poznámky:

Prosím, aby 0,5 cm/0.20 v chyby z dôvodu ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vozidla Zvýšiť Odolnosť: Chrániť vaše auto dvere z hrdzaveniu a predĺžiť ich životnosť s našimi osobitne navrhnuté na Zips Lube.Jeho vzorec preniká hlboko do závesov a uzáverov vytvoriť vodotesný bariéru.

2.Komfort Príslušenstvo: Zips lube zabezpečí hladké a hluk-bez prevádzky dvere auta zabraňuje trenie a hluku.Chráni dvere z tvorby abnormálne hluk počas používania a zlepšuje jazdný komfort.Zips lube robí

3.Jasné Riešenie: Toto zips lubrikant, je veľmi pohodlný a ľahko ovládateľný.Stačí použiť ho na zips zuby a posuňte na zips, hore a dole niekoľkokrát, aby namažte to hladko.Žiadny neporiadok, bez starostí, bez zmätkov.

4.Vykonávať Jednoducho: Zips Lubrikant, je veľmi pohodlný a ľahko-to-vykonávať riešenie fix prilepené alebo zaseknutý zipsy.Jeho malým vzrastom je to cestovanie dôležité.Naneste tenkú vrstvu maziva a posuňte na zips, hore a dole

5.Všestranné Funkcie: Tento zips lube môže byť použitá na rôzne typy automobilov, dvere, vrátane metalových, aby sa zabránilo korózii a žieravé, a zabezpečiť plynulé otváranie a zatváranie.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Špeciálne Funkcie : Mazací Tuk
  • Položka Druh : Mazivá