Vystupoval
Silikónová Slúchadlá do uší Prípade Silikónové Ochranné puzdro Pre Oneplus Nord Puky 2r Anti-Pot Bezdrôtový Modrý Zub Slúchadlá Kryt
0 Recenzie Produktov
€0.84
€0.57
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w3731

Naše silikónová slúchadlá do uší prípade ponúka účinnú ochranu bez toho, nabíjanie a používanie.To je mäkká a zabraňuje strate.Flexibilný dizajn ľahko splní vaše individuálne potreby, vedenie vaše slúchadlá v bezpečí.

Špecifikácia:

Názov: Slúchadlá Ochranné Puzdro

Použiteľné modely: pre Oneplus Nord Puky 2R

Hmotnosť: 22g

Materiál: Silikón

Zoznam Balíkov:

1 x za oneplus nord puky 2r prípade

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Použiteľné modely: Špeciálne navrhnuté pre Nord Puky 2R slúchadlá, tieto prípady sa perfektne hodí bez toho, nabíjanie a používanie.Chránia vaše slúchadlá od škrabance, prach a kvapky, zatiaľ čo pridáva nádych štýl a osobnosť.

2.360-stupeň Ochrany: Chrániť vaše Nord Puky 2R prípade s našou úplne uzavretý prípad, že poskytuje all-inclusive ochrana proti prachu a škrabancov z každého uhla.

3.Anti-pot: Vytvorený z prémiový silikónový materiál, náš Nord Puky 2R prípade ponúka bezkonkurenčnú ochranu proti prachu, škrabancov, kvapky, a škvrny od potu.Toto mäkké a protiprachová prípade je go-ak chcete príslušenstvo pre rozšírenú bud život a neprekonateľnú ochranu.

4.Ľahký a prenosný: Bezpečne prenášajte Nord Puky 2R prípade s ľahký dizajn a praktická karabína.Užite si hudbu starať-free, zatiaľ čo turistika, cestovanie, alebo dochádzanie s ľahkosťou.

5.Viac módne farby: môžete Si vybrať z čiernej, tmavo zelená, alebo tmavo modrej farby, aby vyhovoval vašim individuálnym potrebám, a aby vaše slúchadlá ďalšie módne.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Položka Druh : Ušné Vankúšiky