Vystupoval
15/20/30 cm Nerezové Oceľové Pravítko Kvality Obojstranné Pravítko Študent Papiernictvo Maľba Kresba Merací Nástroj Kancelárske potreby
0 Recenzie Produktov
€1.50
€0.47
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w35731

Špecifikácie produktu:

Materiál: Železo

Veľkosť: 15/20/30 cm

Farba: Ako na obrázku)

Vlastnosti produktu:

1. Diverzifikované veľkosti - To nehrdzavejúcej ocele vládca si môžete vybrať v troch dĺžky 15 cm, 20 cm a 30 cm na splnenie rôznych meranie potreby.Či už ste kreslenie, meranie, alebo v práci, môžete nájsť správnu veľkosť.

2. Odolný a robustný - Vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, tento panovník má vynikajúcu trvanlivosť a odolnosť voči korózii.Nebude ohnúť alebo poškodiť a môžu byť použité na dlhú dobu, aby sa zaistilo presné a spoľahlivé výsledky merania.

3. Jasné, Rozsah stupnice na pravítku používa jasné rozsahu riadky a čísla, takže je ľahko čitateľný a zrozumiteľný.Či už použité pre študentov kreslenie úlohy alebo merania v kancelárii, môže sa ľahko používa.

4. Multifunkčný dizajn - Tento panovník je vhodný nielen pre jednoduché meranie úlohy, ale tiež vybavené iné praktické funkcie.Napríklad, na jednej strane vládca môže byť použitý ako pravý uhol pomáhať nástroj, ktorý vám umožní čerpať pravý uhol linky.

5. Vhodné na prepravu - Vzhľadom k jeho kompaktný dizajn, tento panovník môže sa ľahko zmestí do batohu, priečinok alebo deliace priehradky.Či ste študent alebo administratívny pracovník, vždy sa môžete prenášať a používať toto pohodlné pravítko.

Upozornenie:

1. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby rozdiel 1-3 cm.Ďakujeme za pochopenie!

2. Vzhľadom na rozdiely medzi rôznymi monitory, prosím, na vedomie, že snímky nemusia odrážať skutočný farba projektu.

Balenie obsahuje:

1 * Oceľové pravítko

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : Kov
  • Druh : Vládca
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Vládca Typ : Rovné Pravítko
  • Podpora Pravítko : No