Vystupoval
Prežitie Píšťalka Vonkajšie Vysoká Prežitie Píšťalky S Kompasom A Teplomerom, Prenosné Náhrdelník Píšťalka Pre Prežitie Života Ukladanie
0 Recenzie Produktov
€4.75
€2.37
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w35167

Bezpečnosť Prežitie Píšťalka pre Vonkajšie Aktivity - Mäkké a Pohodlné pre Použitie, Presné Teploty Čítanie s Chybou Nie Viac Ako 1°C, Malý a Kompaktný Dizajn pre Jednoduché Prenášanie a Skladovanie.Musí Mať pre Kempovanie Milovníkov!

Špecifikácia:

Názov: Potreby Na Kempovanie Prežitie Whistle

Materiál: ABS

Farba: zelená

Vlastnosti: multi-funkčné, všestranný, ľahko ovládateľný, pevné a trvanlivé

Balenie zoznam:

1 x Camping Prežitie Whistle

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dobrodružstvo Spoločník: Tento pískať, má 3 v 1 dizajn, ktorý obsahuje kompas, teplomer, a hlasný zvuk.Môžete ho použiť pre navigáciu, meranie teploty, a o pomoc, keď ju budete potrebovať.Je to skvelé zariadenie pre vonkajšie aktivity ako napr. kempovanie, turistiku, alebo cestovanie.

2.Hladký a Odolný: Tento kemp prežitie píšťalka je vyrobený z ABS materiálu, ktorý je pohodlný a bez zápachu.To má bez otrepov, žiadne poškodenie, č vyblednutiu, a žiadne deformácie.Je tiež prichádza s nylon krku ozdobná šnúrka na uniforme, ktoré je odolné a robustné.Tento pískať, je to ideálna voľba pre outdoorových nadšencov.

3.Kompas a Teplomer Camping Whistle: bočné pískať kompas, ktorý ukazuje správny smer, bez ohľadu na to, magnetických polí, alebo poveternostných vplyvov.Na druhej strane má teplomer, ktorý číta teplota v stupňoch Celzia, s chybou v 1C.Pískanie môže pracovať pri teplotách od -20 C do 50C, takže je ideálny pre všetky outdoorové aktivity.

4.Praktický a Šikovný : Tento kemp prežitie píšťalka je ľahké nosenie a odstrániť, vďaka jeho krku ozdobná šnúrka na uniforme, že je 40 cm dlhé a voľne nastaviteľná.Pískanie je tiež malý a kompaktný, ľahký a prenosný dizajn.To len váži 23 gramov a má veľkosť 6*1.8*1.8 cm.

5.Nádherný Darček: Tento pískať, nie je len zvukové zariadenie.Súčasťou je aj kompas, teplomer pre rôzne účely v prírode.Je to skvelý darček pre rodinu a priateľov, ktorí sú do prírody.Budú sa tešiť, viac zábavy a bezpečnosť s touto pískať.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína